Bitcoin

Bitcoin koers bereikt binnen 10 jaar $700.000, aldus Dan Morehead

Dan Morehead, oprichter van de Amerikaanse hedgefonds Pantera Capital, heeft zijn Bitcoin (BTC) koersvoorspelling bijgewerkt en verwacht dat Bitcoin veel hoger zal stijgen dan hij eind 2020 aangaf. Morehead merkte vorig jaar op dat hij verwacht dat de Bitcoin koers $100.000 zal bereiken, maar onlangs zei hij in een interview met Yahoo Finance dat hij denkt dat de Bitcoin koers zelfs veel verder kan stijgen.

Volgens Morehead kan Bitcoin een koers van $700.000 bereiken zodra iedereen met een smartphone verbinding maakt met het netwerk van Bitcoin.

“We hebben een onderzoek gedaan naar het aantal mensen dat Bitcoin door de jaren heen heeft gebruikt en de prijs van Bitcoin. Beide gegevensreeksen gingen elke twee jaar met een orde van grootte omhoog. Als dat zo door zou gaan, zou dat Bitcoin op $700.000 brengen wanneer iedereen met een smartphone het gebruikt. Tien jaar is een redelijke prognose”, aldus Dan Morehead.

Bitcoin is in de afgelopen 11 dagen met bijna 40% gestegen van zijn dieptepunten net onder de $30.000. Met een Bitcoin koers van $41.500, zou BTC volgens Binance met meer dan 1500% moeten stijgen om het doel van Morehead van $700.000 te halen.

Morehead voegde er verder aan toe dat Bitcoin zijn bullish trend op middellange termijn zal hervatten vanwege een verscheidenheid aan fundamentele katalysatoren.

“Ik vind het macroverhaal zo positief. Er wordt zoveel geld gedrukt en er betreden veel instellingen de cryptocurrency markt. In de komende twaalf maanden zullen de markten hun rally hervatten”, aldus Dan Morehead.

Pantera Capital is in 2013 gelanceerd en heeft momenteel $2,8 miljard aan activa onder beheer. Moreh:ad gaf verder aan dat Pantera Capital bezig is met het oprichten van een nieuw fonds:

“We bereiden ons voor op de lancering van een nieuw fonds. Ik ben best tevreden met de recente marktdaling.”

Ook de beruchte handelaar Jordan Belfort, bekend als “The Wolf of Wall Street”, heeft in een recent interview bullish voorspellingen gedaan voor Bitcoin en Ethereum. Hij denkt dat de twee cryptocurrencies flink zullen stijgen, omdat de cryptocurrency-markt mainstream zal worden door “enorme” regelgevingen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN