Bitcoin Frank Muller

Bitcoin koers zal richting $24.000 dalen, volgens Robert Kiyosaki

Robert Kiyosaki, de auteur van het bestverkochte boek “Rich Dad, Poor Dad”, herhaalde in een tweet van 19 juni opnieuw zijn zorgen over het financiële systeem. Kiyosaki zei dat de grootste zeepbel die de wereld ooit heeft gezien groter wordt en suggereert dat de Bitcoin koers naar het $24.000 niveau zal dalen.

“Grootste zeepbel in de wereldgeschiedenis wordt groter. Grootste crash in de wereldgeschiedenis komt eraan. Meer goud en zilver kopen. Wachten tot Bitcoin zakt naar $24k. Crasht de beste tijd om rijk te worden. Wees voorzichtig.”

Dit verwijst mogelijk naar het recente nieuws over meer stimuleringsmaatregelen van de Amerikaanse regering en de devaluatie van de Amerikaanse dollar. Enkele wetgevers in Amerika dringen op dit moment aan op een vierde ronde van stimuleringshulp.

1xbit

Kiyosaki is niet de enige belegger die een Bitcoin crash verwacht. Naast Kiyosaki heeft ook de populaire on-chain analist Willy Woo aangegeven dat een beurscrash, in combinatie met een stijgende dollar, de bearish vooruitzichten van Bitcoin zou kunnen vergroten.

Al lang fan van Bitcoin

Robert Kiyosaki schreef het populaire boek “Rich Dad, Poor Dad”. Een boek uit 1997 dat al meer dan zes jaar op de bestsellerlijst van de New York Times staat. Kiyosaki heeft meer dan 32 miljoen exemplaren van het boek verkocht in meer dan 51 talen en meer dan 109 landen.

Hij biedt persoonlijke financiële educatie aan mensen die geïnteresseerd zijn in het leren over onroerend goed, investeren, cashflow en hoe ze een bedrijf kunnen starten. De afgelopen jaren staat Kiyosaki al bekend als een voorstander van cryptocurrencies, zoals Bitcoin. Hij voorspelt al jaren dat er een economische ineenstorting aan zit te komen.

Kiyosaki gaf vorig jaar in gesprek met Anthony Pompliano aan dat onroerend goed en goud uitgefaseerd zullen worden en dat Bitcoin de toekomst is. Verder merkte hij op dat het belangrijk is, vooral voor oude mannen zoals Kiyosaki, om de cryptowereld te begrijpen, want dat is de wereld die nu in zicht komt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN