Bitcoin koers

Robert Kiyosaki spreekt zich alweer lovend uit over Bitcoin

De auteur van Rich Dad, Poor Dad, Robert Kiyosaki, heeft zich weer eens lovend geuit over Bitcoin (BTC). Hij sprak over BTC gedurende een YouTube uitzending met de mede-oprichter van Morgan Creek Digital en Bitcoin liefhebber, Anthony Pompliano.

Robert Kiyosaki gaf tijdens de radio show aan dat onroerend goed en goud uitgefaseerd zullen worden en dat Bitcoin de toekomst is.

“Onroerend goed en goud worden uitgefaseerd en de Bitcoin wereld komt nu in zicht.”

Hij voegde er nog aan toe:

“Ik denk dat het belangrijk is, vooral voor oude mannen zoals ik, om de cryptowereld te begrijpen, want dat is de wereld die nu in zicht komt.

Bitcoin zal binnen drie jaar naar $75.000 stijgen

Robert Kiyosaki heeft sinds het coronavirus zijn afschuw geuit over de manier waarop de Amerikaanse Federal Reserve omgaat met de coronacrisis. De stimulanscontroles die de Amerikaanse regering had uitgegeven, zorgden ervoor dat hij mensen vertelde dat de dood van de Amerikaanse dollar aanstaande was en dat de opkomst van BTC op het punt stond te gebeuren. Hij maakte zelfs de voorspelling dat de Bitcoin prijs binnen drie jaar naar $75.000 zou stijgen.

Pompliano laat komiek in BTC investeren

Eerder lukte het Anthony Pompliano om Bill Burr, één van de meest populaire komieken ter wereld, tijdens de de Bill Bert Podcast te overtuigen om in Bitcoin te investeren.

Wat je misschien ook leuk vindt:

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN