Coinbase Card werkt nu met Google Pay en Apple Pay

De bekende Amerikaanse cryptocurrency-beurs Coinbase heeft aangekondigd dat gebruikers vanaf nu hun Coinbase Card kunnen gebruiken in combinatie met Apple Pay en Google Pay.

De debet kaart van Coinbase trekt automatisch betalingen van uw crypto-portemonnee-saldo. Gebruikers die een Coinbase Card hebben, kunnen de kaart via de app toevoegen aan je Apple Wallet. De meeste mensen die geïnteresseerd zijn in de kaart staan ​​momenteel echter op een wachtlijst.

Het bedrijf heeft tevens aangegeven dat het vanaf deze week klanten van de wachtlijst zou selecteren om tot vier procent aan crypto-beloningen te gaan verdienen. Coinbase zei het volgende in een verklaring:

“Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken Apple Pay of Google Pay voor dagelijkse aankopen, van boodschappen bezorgen tot dierenbenodigdheden tot artikelen voor het thuiskantoor. Nu kun je tot vier procent terug verdienen aan crypto-beloningen bij deze aankopen wanneer je je Coinbase-kaart gebruikt met Apple Pay of Google Pay.”

De Amerikaanse crypto-beurs gaf aan dat het alle cryptocurrencies zou omzetten in Amerikaanse dollars en het geld zou overboeken naar de kaart van de klant voor gebruik bij aankopen en geldopnames bij geldautomaten.

Coinbase voegt Dogecoin toe aan platform

Eerder vandaag plaatsten wij ook al een nieuwtje over Coinbase. Het platform maakte namelijk duidelijk dat het besloten had om Dogecoin (DOGE) toe te voegen aan Coinbase Pro.

In de blogpost van Coinbase Pro gaf de exchange aan dat Dogecoin op 3 juni om 09:00 uur PST verhandelbaar is, als aan de liquiditeitsvoorwaarden wordt voldaan. Gebruikers hebben al vanaf 1 juni de mogelijkheid om Dogecoin op Coinbase Pro storten.

Coinbase Pro zal de volgende handelsparen vanaf 3 juni beschikbaar stellen: DOGE-USD, DOGE-BTC, DOGE-EUR, DOGE-GBP en DOGE-USDT. De bovenstaande details zijn echter alleen van toepassing op Coinbase Pro. De exchange heeft niet bekendgemaakt wanneer Dogecoin beschikbaar zal zijn op Coinbase.com.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!