BTC

MicroStrategy koopt nog eens $15 miljoen aan Bitcoin

MicroStrategy investeert opnieuw $15 miljoen in Bitcoin (BTC). Vorige maand deed het bedrijf al een investering van $15 miljoen waarbij de gemiddelde aankoopprijs voor een enkele Bitcoin op $59.339 werd geschat. Dit keer lag de gemiddelde aankoopprijs op $55.387 per Bitcoin.

De CEO van MicroStrategy Michael Saylor tweette het volgende:

“MicroStrategy heeft 271 extra Bitcoins gekocht voor $15,0 miljoen in contanten tegen een gemiddelde prijs van ~ $55.387 per Bitcoin.”

De volledige Bitcoin voorraad van MicroStrategy is na de aankoop van gisteren gestegen tot 91.850 Bitcoins. De gemiddelde inkoopprijs voor de vele aankopen die sindsdien zijn gedaan, is $24.403 per Bitcoin. Uiteindelijk heeft MicroStrategy $2,241 miljard betaald voor de Bitcoins die het bezit tegen een gemiddelde prijs van ongeveer $24.403 per Bitcoin. Met de gigantische Bitcoin koersstijgingen in de afgelopen maanden is de waarde van de Bitcoins van MicroStrategy meer dan $4,4 miljard waard.

ProBit

De Bitcoin koers beweegt momenteel rond de $49.500. BTC daalde woensdagavond naar een dieptepunt van $46.000, nadat Tesla-CEO Elon Musk onthulde dat Tesla geen Bitcoin meer zal accepteren als betaling voor zijn auto’s. Ook werd de cryptomarkt gisteren opgeschrikt door het nieuws dat Binance wordt geconfronteerd met een onderzoek door de Amerikaanse belastingdienst.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN