XRP koers

Ripple zal, na de SEC-rechtszaak, beursgenoteerd worden

Na de ‘succesvolle’ beursnotering van Coinbase lijken experts uit de branche de volgende cryptospeler te raden die naar de beurs gaat. Zo heeft Yoshitaka Kitao, oprichter en CEO van SBI, onlangs onthuld dat Ripple van plan zou zijn om naar de beurs te gaan, uiteraard na de SEC-rechtszaak.

Tijdens het inkomstengesprek van zijn bedrijf benadrukte Kitao de visie van de mede-oprichter van Ripple, Chris Larsen. Hij beweerde het volgende:

“Na de huidige rechtszaak zal Ripple openbaar vermeldt worden … Chris wil ook dat het bedrijf in deze richting beweegt.”

Naar de beurs gaan, voor Ripple, zou betekenen dat het zichzelf diversifieert en zijn activiteiten en inkomstenstromen uitbreidt. Met een samensmelting van zowel organische als anorganische groei, zou Ripple zijn groeipercentage kunnen vergroten, en de notering, die al geruime tijd op de planning staat, zou natuurlijk een grote ontwikkeling zijn voor het bedrijf.

ProBit

Vorig jaar was de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, tijdens het World Economic Forum behoorlijk optimistisch over IPO’s in de blockchain- en crypto-ruimte. Hij gaf toen het volgende aan:

“In de komende 12 maanden zul je IPO’s in de crypto- / blockchain-ruimte gaan zien. We zullen niet de eerste zijn en we zullen niet de laatste zijn, maar ik verwacht dat we één van de leiders zullen zijn ​​… het is een natuurlijke evolutie voor ons bedrijf.”

Garlinghouse onderstreepte ook dat hij verwachtte dat hun bedrijf begin dit jaar naar de beurs zou gaan, iets wat natuurlijk niet helemaal volgens het plan van Garlinghouse gaat dankzij de lopende rechtszaak tegen de SEC.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN