Bitcoin koers blijft stijgen, zorg dat je niet honderden duizenden BTC-winsten mist!

Elke keer dat we denken dat de Bitcoin koers zijn hoogtepunt heeft bereikt, lijkt het gewoon nog meer omhoog te schieten en het wist onlangs nog een recordhoogte te bereiken toen we voor het eerst door de $64.000-barrière zijn gegaan. Niet alleen heeft Bitcoin de afgelopen 10 jaar een ongelooflijke uithoudingsvermogen laten zien, maar de toenemende vraag en het beperkte aanbod doen de toekomst er nog rooskleuriger uitzien.

Tevens heeft het recent een boost gekregen van grote namen als Square en Paypal, waarbij de oudste bank van Amerika, BNY Mellon en Mastercard nu in hun voetsporen treden en cryptobetalingen ondersteunen. Bovendien storten investeerders hun kapitaal in BTC als reactie op COVID 19, terwijl de Federal Reserve de rentetarieven naar nul heeft verlaagd, waardoor de Amerikaanse dollar verzwakt.

Dit alles maakt BTC tot een geweldige investeringsmogelijkheid, maar de risico’s van zo’n waanzinnig volatiele activaklasse mogen niet terzijde worden geschoven.

Met welke risico’s worden Bitcoin-investeerders geconfronteerd?

In de nasleep van de recente stijging adviseren analisten voorzichtigheid. Het gevaar bestaat dat de angst om iets te missen (FOMO) zal leiden tot overenthousiaste aankopen van BTC die niet gebaseerd zijn op marktfundamenten. De laatste keer dat we Bitcoin eind 2017 zagen stijgen, slechts een korte tijd nadat het een piek van bijna $20.000 bereikte, crashte het onder $4.000. Als we weer een blow-off-top zien, kan de snelle waardestijging worden gevolgd door een plotselinge dramatische prijsdaling.

Een ding dat we zeker weten, is dat de cryptocurrency-markt de meest vluchtige ter wereld is en dat geld net zo snel verloren kan gaan als het wordt verdiend. We zouden gemakkelijk een scenario kunnen zien waarin de prijs plotseling ergens tussen de 20% en 50% keldert, met weinig tot geen waarschuwing.

Kunnen deze risico’s worden verminderd zonder concessies te doen aan het rendement?

Er is één manier waarop Bitcoin-investeerders kunnen profiteren van enorme rendementen zonder hun kapitaal te riskeren en dat is met crypto-arbitrage.

Bij crypto-arbitrage profiteert u niet van fluctuerende prijzen in digitale valuta. Het werkt door te profiteren van prijsinefficiënties. Dit zijn gevallen waarin, tijdelijk, een muntstuk tegelijkertijd verkrijgbaar is tegen verschillende prijzen, op verschillende beurzen.

Om het beter te begrijpen, nemen we als voorbeeld ArbiSmart, een populair geautomatiseerd crypto-arbitrageplatform. U meldt zich aan, stort geld in fiat of crypto en dan neemt het platform het over. Het scant 35 verschillende beurzen tegelijk en volgt tegelijkertijd honderden cryptocurrencies om kansen op crypto-arbitrage te identificeren.

Wanneer het een prijsinefficiëntie constateert, koopt het automatisch de munt tegen de laagst beschikbare prijs en verkoopt het vervolgens onmiddellijk met winst, op de beurs waar de prijs het hoogst is, en dit alles voordat de tijdelijke prijsinefficiëntie zichzelf oplost. Elk platform biedt een andere ROI, hoewel ArbiSmart rendementen biedt vanaf 10,8% tot 45%, afhankelijk van de omvang van uw investering.

Dit type beleggen biedt het voordeel van voorspelbaarheid van de winst. Bij ArbiSmart geeft de website van het bedrijf bijvoorbeeld van tevoren precies aan hoeveel u kunt verwachten te verdienen per maand en per jaar, op elk accountniveau. Er is ook een winstcalculator die meet hoe lang het duurt om uw winstdoelstelling te bereiken, op basis van een bepaald investeringsbedrag, of hoeveel u moet investeren om uw doel te bereiken, binnen een bepaald tijdsbestek.

De calculator houdt automatisch rekening met samengestelde rente, evenals met meerwaarden verdiend met de stijgende waarde van RBIS, de native token van het ArbiSmart-platform, dat al met 210% is gestegen sinds het begin 2019 werd geïntroduceerd. ArbiSmart kan van tevoren stabiele, betrouwbare winsten garanderen omdat crypto-arbitrage u, in tegenstelling tot andere vormen van Bitcoin-beleggen, niet kwetsbaar maakt voor de volatiliteit van de cryptomarkt, dus er is weinig onzekerheid en bijna geen risico.

Betekent dit dat er geen gevaar bij betrokken is?

Nee. Maak niet de fout te denken dat elke vorm van beleggen in cryptovaluta risicoloos is. Er bestaat niet zoiets als een 100% veilige investering, vooral niet als je de nauwelijks gereguleerde crypto-arena betreedt, waar weinig toezicht is omdat regeringen moeite hebben om de ontwikkelingen bij te houden. Bovendien heeft de anonimiteit die door gedecentraliseerde finance wordt geboden, fraudeurs en hackers in staat gesteld voet aan de grond te krijgen.

U kunt uw risico echter verkleinen door alleen te investeren met een volledig gelicentieerd platform. ArbiSmart heeft bijvoorbeeld een FIU-licentie die het bedrijf machtigt om gereguleerde crypto-arbitragediensten aan te bieden in heel Europa. Dit biedt waarborgen die de scheiding van klant- en bedrijfsaccounts omvatten, het aanhouden van voldoende operationele fondsen, kapitaalverzekeringsdekking van klanten, regelmatige audits, implementatie van strenge gegevensbeveiligingsprotocollen, evenals Know Your Customer en antiwitwasprocedures.

Risico’s kunnen verder worden verkleind door alleen een platform te gebruiken met een solide online reputatie op sociale media, sites voor consumentenrecensies en crypto-industriepers. Als we naar ArbiSmart kijken, heeft het een positieve wereldwijde dekking gekregen, evenals honderden uitstekende recensies om aan zijn winstgaranties te voldoen, geweldige service en ondersteuning te bieden en snelle, probleemloze opnames aan te bieden.

Het is duidelijk dat als het op uw kapitaal aankomt, er veel op het spel staat, dus het is echt de moeite waard om de tijd te nemen om wat onderzoek te doen, voordat u erin duikt, om ervoor te zorgen dat u uw spaargeld aan een veilig, transparant en betrouwbaar platform toevertrouwt.​

Wees slim om veilig te zijn en u zou honderdduizenden met uw Bitcoin kunnen verdienen met bijna geen risico. Wat er ook met de markten gebeurt en ongeacht de omvang van uw investering, u kunt uw spaargeld beschermen en laten groeien met crypto-arbitrage, zelfs zonder enige eerdere marktervaring. Dus waar wacht je op? Begin met investeren!

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in dit gesponsord artikel.