BNB koers is niet te stoppen en bereikt nieuw hoogtepunt

De Binance Coin (BNB) koers heeft vandaag het hoogste punt ooit bereikt van $638 dollar.

De BNB koers is dit jaar met een waanzinnige rally bezig en bewoog op 1 januari 2021 nog rond circa $37,50 dollar. Met het nieuwe hoogtepunt is de Binance coin in vijf maanden tijd met meer dan 1500% gestegen. Een investering van $1.000 dollar in januari 2021 zou nu al meer dan $15.000 dollar waard zijn.

(Binance Coin kopen? maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang ook nog eens 10% handelskorting)

Binance Coin Burn

De recente BNB koersstijging komt in aanloop naar Binance zijn 15de BNB Burn. Er werden eerder al 14 “coin burns” doorgevoerd, waarbij er een percentage (gemiddeld +/- 1%) van de supply van BNB werd vernietigd. 

Binance Coin

Binance CEO Changpeng Zhao (CZ), ging onlangs naar Twitter om aan te geven dat de BNB burn binnenkort zal plaatsvinden. CZ tweette:

“Als je munten verbrandt, worden ze voor altijd uit de circulatie gehaald. Het verhoogt de waarde van de resterende munten. BNB ? over een paar dagen!”

ProBit

Binance Smart Chain breekt nieuwe records

Het Binance ecosysteem en de Binance Smart Chain breken elke dag nieuwe records. Eén van de grootste redenen waarom de Binance Smart Chain zo populair is geworden, is door de lage transactiekosten en snellere afwikkeling van transacties in vergelijking met de blockchain van Ethereum.

De Binance Smart Chain bereikte vorige week een belangrijke mijlpaal met circa 5 miljoen dagelijkse transacties. De lage transactiekosten en snellere afwikkeling hebben verschillende projecten ertoe aangezet om van Ethereum naar BSC over te stappen.

Ook bereikte de totale waarde die op Binance Smart Chain is vergrendeld vandaag een nieuwe mijlpaal. De totale waarde is vandaag voorbij de $31 miljard gestegen.

Binance

Zie hieronder verder een overzicht van alle projecten binnen het Binance Smart Chain Ecosysteem:

Binance Smart Chain

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!