Bitcoin koers

Bitcoin koers kan dit jaar richting $400.000 stijgen, aldus Bloomberg analist

Volgens Bloomberg analist Mike McGlone kan de Bitcoin koers dit jaar een aanzienlijke opwaartse beweging maken. Hij merkte op dat Bitcoin (BTC) dit jaar met meer dan 7 keer zou kunnen stijgen vanaf de huidige prijs van $55.900.

McGlone plaatste onlangs de onderstaande grafiek waarbij hij liet zien dat de Bitcoin koers dit jaar de $400.000 kan bereiken en zei:

“Goed op weg om een ​​wereldwijde digitale reserve-activa te worden. Een volwassen sprong in 2021 kan volgens ons de overgang van Bitcoin naar een risico-off asset betekenen.”

Gezien het koersgedrag in het verleden zou de Bitcoin koers tegen 2021 een prijs van $400.000 kunnen bedragen. Bitcoin is van een speculatief activa veranderd in een waarde-opslag, aangezien steeds meer instituties overwegen om in Bitcoin te investeren. McGlone gaf aan dat deze institutionele interesse in Bitcoin een ‘volwassenheidssprong’ zou kunnen betekenen.

De bullish Bitcoin koersvoorspelling van Mike McGlone overtreft die van de anonieme Nederlandse crypto-analist PlanB, die aangaf dat BTC tegen het einde van 2024 $288.000 zal bereiken. Bovendien overtreft het ook de koersvoorspelling van Richard Byworth, CEO van Diginex Ltd, die suggereerde dat de Bitcoin koers tegen het einde van 2021 tot $175.000 zou kunnen stijgen.

ProBit

Beleggingsondernemingen doen nog steeds een poging bij de Securities and Exchange Commission (SEC) om een Bitcoin ETF goedgekeurd te krijgen. Velen zijn van mening dat een Bitcoin ETF potentiële katalysator is voor de massale acceptatie van de koningsmunt. Door de jaren heen zijn er al verschillende aanvragen afgewezen, maar de bekende cryptovermogensbeheerder Grayscale Investment heeft inmiddels ook een poging gedaan om een Bitcoin ETF te kunnen lanceren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN