Ripple

Ripple en MoneyGram beëindigen officieel de samenwerking

Ripple heeft officieel het einde van zijn samenwerking met MoneyGram aangekondigd. Volgens de aankondiging door Ripple zijn beide bedrijven echter bereid om in de toekomst samen te werken, zoals hieronder wordt uitgelegd:

“We zijn trots op het werk dat we in korte tijd hebben kunnen volbrengen, en ook op de impact die we hebben kunnen bereiken door dit eerste product in zijn soort op de markt te brengen. Samen hebben we miljarden dollars verwerkt via RippleNet en On-Demand Liquidity (ODL).

We zijn beiden vastbesloten om onze relatie in de toekomst opnieuw te bekijken. We geloven nog steeds in de belofte van digitale activa en blockchain-technologie om de status quo in wereldwijde betalingen te veranderen ten behoeve van miljarden consumenten over de hele wereld.”

Het nieuws kwam na berichten dat MoneyGram de handel op het platform van Ripple had opgeschort, daarbij verwijzend naar “onzekerheid” over de lopende rechtszaken met de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Het gaf het volgende aan:

“Vanwege de onzekerheid over hun lopende geschillen met de SEC, heeft het bedrijf de handel op het Ripple-platform opgeschort.”

Interessant genoeg had het nieuws een weinig tot geen negatieve invloed op de prijs van XRP. Integendeel, het actief is sinds gisteren met 5% gestegen en heeft $0,50 in het vizier. Ter vergelijking: toen MoneyGram de handel op het platform van Ripple stopte, zakte XRP met meer dan 15% in slechts een paar uur tijd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN