Cardano is druk bezig met belangrijke updates en samenwerkingen

Het gedecentraliseerde open-sourceproject met een openbaar blockchain-platform voor smart contracts, Cardano (ADA), is van plan in de komende maanden verschillende belangrijke upgrades te implementeren. Daarnaast merkte de oprichter van het project, Charles Hoskinson, tijdens een recent interview ook op dat Cardano met potentiële samenwerkingen bezig is met bekende namen uit de branche, zoals Celsius, Fireblocks en Prime Trust.

Significante updates komen eraan voor Cardano

De 33-jarige mede-oprichter van Ethereum (ETH) sprak over de aanstaande plannen van zijn huidige project tijdens een interview met de Financial Fox. Hoewel hij geen precieze informatie kon verstrekken over wat er gaat komen, zei hij dat het netwerk de komende drie maanden veel ‘smart contract-dingen’ zal zien. Tegelijkertijd gaf hij aan dat de onderzoekstak van de Cardano Foundation werkt aan verschillende nieuwe implementaties:

“We gaan verschillende nieuwe dingen aankondigen, zoals een smart contract-instituut dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van smart contract-ontwikkeling geïntegreerd bij een universiteit.”

De oprichter van Cardano zei dat hij en zijn team vertegenwoordigers van Prime Trust, Fireblocks, SingularityNET en Celsius hebben ontmoet om mogelijke samenwerkingen te bespreken, zoals ondersteuning voor Cardano. Hij is tevens van mening dat integraties bij grotere bedrijven, zoals de bovengenoemde namen, de acceptatie van het hele ecosysteem kunnen bevorderen

“Je hebt dat nodig voor DApps, dat heb je nodig voor institutionele beleggers, je hebt dat nodig voor alle verschillende soorten actoren, en dat is wat het grootste deel van onze tijd op dit moment als bedrijf in beslag neemt.”

Onlangs werd ook al bekendgemaakt dat Cardano van plan is om zijn langverwachte Hard Fork Combinator (HFC), genaamd Mary, op 1 maart uit te brengen, terwijl alle kwaliteits- en ontwikkelaarscontroles plaats zullen vinden op 24 februari.

Michaël van de Poppe verwacht grote stijging voor Cardano

De bekende Nederlandse analist, Michaël van de Poppe, gaf in een recente video aan dat Cardano een grote stijging staat te wachten. Hij gaf aan dat hij kijkt naar de totale waarde van de Dotcom-bubbel van eind jaren negentig tot begin 2000 en dat hij deze gebruikt om de toekomstige waardering van de gehele cryptomarkt, inclusief Bitcoin (BTC) en Cardano, te voorspellen:

“De huidige evaluatie van de volledige marktkapitalisatie is $2 biljoen, terwijl de Dotcom-zeepbel, het internet, dat waarschijnlijk minder waardevol is dan de hele blockchain kan creëren met het hervormen van het financiële systeem, met $10-12 biljoen, nog steeds 6x verwijderd is. Dus als u een minimum van 6x op de markt verwacht, kan Bitcoin oplopen tot $400.000 / $330.000. En als je die prijsanalyse ook loslaat op Cardano, zou een 6x vanaf hier Cardano al op $7,00 zitten.

Daarom is [een projectie] dat Cardano richting $10 gaat niet zo raar om vanaf hier te berekenen, vooral gezien het feit, en ik heb dit de afgelopen week meerdere keren gezegd, dat Cardano en de meeste van alle Bitcoin-paren pas net wakker worden. Er valt dus nog veel meer te winnen voor de Bitcoin-paren.”

Van de Poppe benadrukte dat elke correctie in zowel de USD- als de BTC-paren van Cardano een “enorme kans” is, aangezien het handelaren in staat stelt solide toegangspunten te krijgen ter voorbereiding op de grootste bullmarkt in de geschiedenis van cryptocurrency, die hij een “supercyclus” noemt.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!