Cardano

Michaël van de Poppe voorspelt een gigantische stijging voor Cardano (ADA)

De bekende Nederlandse crypto-handelaar Michaël van de Poppe is duidelijk erg optimistisch over de toekomst van Cardano (ADA), aangezien hij in zijn laatste video een enorm prijstarget voor het smart contract-platform heeft onthuld.

In een nieuwe video vertelt Van de Poppe zijn 31.700 abonnees dat de crypto-bullmarkt van 2017 zal verbleken in vergelijking met de huidige bull-cyclus:

“Aangezien we ons in een zeer sterke fundamentele periode voor cryptocurrencies in het algemeen bevinden, zal deze bull-fase die we in 2017 hadden over het algemeen minimaal zijn ten opzichte van die in de cyclus die we nu hebben.”

De cryptostrateeg kijkt naar de totale waarde van de Dotcom-bubbel van eind jaren negentig tot begin 2000 en gebruikt deze om de toekomstige waardering van de gehele cryptomarkt, inclusief Bitcoin (BTC) en Cardano, te voorspellen:

“De huidige evaluatie van de volledige marktkapitalisatie is $2 biljoen, terwijl de Dotcom-zeepbel, het internet, dat waarschijnlijk minder waardevol is dan de hele blockchain kan creëren met het hervormen van het financiële systeem, met $10-12 biljoen, nog steeds 6x verwijderd is. Dus als u een minimum van 6x op de markt verwacht, kan Bitcoin oplopen tot $400.000 / $330.000. En als je die prijsanalyse ook loslaat op Cardano, zou een 6x vanaf hier Cardano al op $7,00 zitten.

Daarom is [een projectie] dat Cardano richting $10 gaat niet zo raar om vanaf hier te berekenen, vooral gezien het feit, en ik heb dit de afgelopen week meerdere keren gezegd, dat Cardano en de meeste van alle Bitcoin-paren pas net wakker worden. Er valt dus nog veel meer te winnen voor de Bitcoin-paren.”

Van de Poppe benadrukt dat elke correctie in zowel de USD- als de BTC-paren van Cardano een “enorme kans” is, aangezien het handelaren in staat stelt solide toegangspunten te krijgen ter voorbereiding op de grootste bullmarkt in de geschiedenis van cryptocurrency, die hij een “supercyclus” noemt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN