Binance Card

Binance heeft besloten om Ethereum opnames (tijdelijk) op te schorten

Op vrijdag onthulde Binance via een tweet dat het de opnames van Ethereum (ETH) en op Ethereum-gebaseerde tokens kortstondig heeft stopgezet, waarbij de toegenomen drukte als reden voor de opschorting werd genoemd. De beurs heeft uiteraard gebruikers gegarandeerd dat hun geld veilig is en dat het hen op de hoogte zal houden.

Dit is niet de eerste keer dat de site opnames opschort. Vorige week schortte de beurs enkele aspecten van zijn transacties op nadat een stijging van het handelsvolume ervoor zorgde dat de prijs een recordhoogte bereikte. Als gevolg hiervan schortte het bedrijf stortingen en opnames, P2P-handel en enkele andere transacties op.

Eerder vandaag bereikte de prijs van Binance-munt (BNB) een nieuwe ATH, waarmee het de op twee na grootste cryptocurrency is. De groei van Binance Smart Chain is in verband gebracht met de hoge gaskosten en schaalbaarheidsproblemen van de Ethereum-blockchain. Vandaag is de prijs van BNB met meer dan 39% gestegen, terwijl deze afgelopen week met meer dan 100% is gestegen.

Onlangs is Pancakeswap, een project gebaseerd op de Binance Smart Chain, sinds het begin van het jaar aanzienlijk gestegen. Als gevolg hiervan had de CEO van het bedrijf Uniswap, een op Ethereum-gebaseerde DEX, geadviseerd om over te schakelen naar zijn Smart Chain.

Veel analisten zijn echter van mening dat BSC de stijging niet lang zal volhouden en op een gegeven moment zal omkeren vanwege het feit dat het gecentraliseerd is. Deze opschorting van Ethereum-transacties kan ook natuurlijk een strategische zet zijn van de beurs om projecten naar de Binance Smart Chain te duwen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN