Bitcoin koers analyse

Skybridge’s Bitcoin-fonds is in enkele dagen gegroeid tot $310 miljoen

Slechts enkele dagen na de lancering van het nieuwe Bitcoin-fonds en de onthulling van de aankoop van $25 miljoen BTC, heeft SkyBridge aangegeven dat hun positie al is gegroeid tot $310 miljoen. De oprichter en managing partner, Anthony Scaramucci, zei het volgende over de nieuwe aankoop:

“Wij geloven dat Bitcoin zich nog in de beginfase bevindt als een opwindende nieuwe activaklasse. Met de institutionele bewaaroplossingen van hoge kwaliteit die vandaag beschikbaar zijn, zijn we van mening dat de tijd rijp is om kapitaal toe te wijzen en onze klanten toegang te geven tot de digitale activa-ruimte.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1xBit-horizontal-white-3.jpg

Het fonds faciliteert Bitcoin-investeringen van $50.000 of meer, en het is slechts één van de recente toetreders in de crypto-markt. De Co-CIO en Senior Partner, Ray Nolte, gaf het volgende aan:

“Nu wereldwijd geld wordt gedrukt op een recordhoogte, biedt Bitcoin een sterk alternatief voor goud als waardeopslag en bescherming tegen toekomstige inflatie.”

Bitcoin is nu misschien wel de op één na meest geprefereerde parkeerplaats, op aandelen na, om geld te beschermen tegen de komende inflatie van fiat-valuta’s. Dit komt vooral omdat crypto de aandelenmarkt wil uitdagen door middel van DeFi. Dit heeft geleid tot een groeiende institutionele acceptatie van de valuta als een hedge tegen fiat en als een geavanceerde manier om met je financiën om te gaan, terwijl ETH-prototypen digitale banken automatiseren. Dit zorgt op zijn beurt weer dat beide complementair aan elkaar zijn en leidt tot aanzienlijke innovatie op het gebied van financiën in een tijd van negatieve rentetarieven.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN