Bitcoin koers

Bitcoin koers kan $140.000 bereiken volgens de volgende theorie

Bitcoin- en crypto analist Timothy Peterson, heeft onlangs zijn Bitcoin koersvoorspelling gedeeld. Hij gaf aan dat wanneer het aantal Bitcoin (BTC) bezitters met meer dan 1.000 BTC met 10% stijgt, de waarde van BTC met meer dan 200% kan stijgen. Bovendien zou de Bitcoin koers de $140.000 bereiken als dit percentage richting 50% stijgt.

Timothy Peterson deelde de onderstaande grafiek en zei het volgende op Twitter:

“Ik heb wat wiskunde gedaan. Een toename van 10% in grote gebruikers (>1k BTC) = 200% toename in Bitcoin- waarde. 500 extra grote gebruikers (bijvoorbeeld S&P 500) = BTC op + $140.000.”

Bitcoin koers

Gemakkelijk en snel Bitcoin kopen? Dat kan direct hieronder en betaal over de eerste €1.000 geen handelskosten!

Bitcoin koers richting $100.000, het lijkt slechts een kwestie van tijd

Gezien de analyse van Timothy Peterson lijkt een stijging van 10% dichtbij. Met de tijd zien we steeds meer instituties BTC aan de balansen toevoegen. Zo besloot ook het bedrijf van Elon Musk, Tesla, om $1,5 miljard in Bitcoin te investeren. Onlangs kwam ook het nieuws naar buiten dat de social media-gigant Twitter open staat voor het idee om de koningsmunt op de balans aan te houden, voor het geval werknemers of verkopers vragen om in crypto betaald te worden.

Kans op stijging tot meer dan $50.000 is groot

Cryptohandelaar Josh Rager, met meer dan 100.000 volgers op Twitter, denkt dat de Bitcoin koers op korte termijn de $50.000 kan doorbreken. Dit zal tegelijkertijd ook effect hebben op altcoins aangezien het geld van altcoins naar BTC zal verschuiven. Volgens Rager ziet de Bitcoin grafiek er goed uit en zei hij het volgende:

“Ik benoem hier alleen de winsten van altcoins … Bitcoin, aan de andere kant, is klaar om uit te breken. Alts kunnen een stapje terug nemen, wanneer Bitcoin breekt en het geld naar BTC verschuift. We gaan het nog zien, maar BTC ziet er hier goed uit.”

Verder zei hij nog het volgende in een daaropvolgende tweet:

“Als Bitcoin de $50k overschrijdt, trekt de aandacht van mensen niet. Niks zal. Ik verwacht dat meer mensen de markt de komende weken willen overspoelen met een $ BTC-prijs van meer dan $50.000.”

Hoe denken jullie hierover? Hebben jullie al een prijsdoel in gedachten? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN