Altcoins

Grayscale gaat wellicht de volgende vijf cryptocurrencies toevoegen

Een recente aanvraag onthulde dat de bekende cryptovermogensbeheerder Grayscale Investments mogelijk nieuwe single-asset fondsen gaat openen voor vijf nieuwe cryptocurrencies.

Op 18 december 2020 heeft Grayscale’s zakenpartner Delaware Trust Company, dat fungeert als de statutaire trustee van het bedrijf voor de staat, namelijk vijf nieuwe asset trusts ingediend bij het register van Delaware.

Grayscale Investments staat bekend als ‘s werelds grootste digitale vermogensbeheerder, met momenteel meer dan $25 miljard aan netto activa onder beheer. De vermogensbeheerder beheert meerdere fondsen die een investering aanbieden een enkele cryptocurrency, evenals een gediversifieerd fonds genaamd de Grayscale Large Cap Trust.

Het bedrijf gaf onlangs al aan dat het steeds vaker de vraag krijgt vanuit instituties om in altcoins te investeren. Dit is waarschijnlijk dan ook direct de reden waarom het bedrijf besloten heeft om zijn portfolio uit te breiden.

De nieuwe trustfondsen zullen bij de lancering beleggers toegang bieden tot de volgende cryptocurrencies:

  • Chainlink (LINK)
  • Basic Attention Token (BAT)
  • Decentraland (MANA)
  • Livepeer (LPT)
  • Tezos (XTZ)

De firma heeft de nieuwe single-asset trustfondsen echter nog niet officieel aangekondigd. De vermogensbeheerder zei dat het vaak reserveringsaanvragen doet, wat niet noodzakelijk betekent dat de specifieke producten op de markt zullen worden gebracht. Het is dus nog niet 100% zeker dat al deze activa uiteindelijk ook aangeboden zullen worden door Grayscale.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN