Altseason

Grayscale ziet groeiende interesse in altcoins en haalt $700 miljoen op in één dag

De CEO van de bekende cryptovermogensbeheerder Grayscale Investments, Michael Sonnenshein, heeft aangegeven dat institutionele beleggers ook een groeiende interesse tonen in het diversifiëren van hun investeringen door naast Bitcoin (BTC) ook in altcoins te investeren. Sonnenshein, die onlangs werd benoemd tot CEO, maakte de opmerkingen net voor de onthulling dat het bedrijf in één dag meer dan $700 miljoen had opgehaald.

Het opgehaalde geld, dat volgens de CEO het grootste bedrag is dat binnen één dag opgehaald werd, volgt op de recente publicatie van Grayscale’s Q4-rapport. Volgens dat rapport was het vierde kwartaal van 2020 een erg succesvol kwartaal, aangezien het bedrijf in totaal $3,3 miljard aan investeringen binnen wist te slepen.

In een eerdere tweet zei de CEO tevens dat institutionele kopers de risico’s proberen te minimaliseren door hun blootstelling te spreiden. Hij tweette het volgende:

“Hoewel Bitcoin voor de meeste van onze investeerders de eerste stap in de ruimte blijft, hebben we een toename in interesse gezien van investeerders die op zoek waren naar brede exposure, waardoor de noodzaak om winnaars te kiezen en verliezers te vermijden werd vermeden.”

Interessant is dat de opmerkingen van Sonnenshien over investeerders die interesse tonen in andere cryptocurrencies, in tegenspraak lijken te zijn met de opmerkingen van Robert Gutmann, de CEO van New York Digital Investment Group (NYDIG).

Gutmann beweerde namelijk dat “100 van de 100 van de laatste gesprekken” die NYDIG met investeerders heeft gevoerd “over Bitcoin gingen en 0% over enig ander crypto-activum.” Dit lijkt bij Grayscale echter niet het geval te zijn.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN