Ethereum

Ethereum koers zal richting $2.000 en vervolgens richting $10.000 stijgen

De Ethereum (ETH) koers is bezig met een sterke rally en hierdoor kwam ETH voor het eerst binnen in de top 100 lijst van meer dan 100.000 verhandelde activa per marktkapitalisatie. Verschillende analisten zijn van mening dat Ethereum aanzienlijk kan verder stijgen in 2021. Volgens de voorspellingen die verschillende analisten hebben uitgebracht is de huidige prijs nog een koopje.

De mede-oprichter en CEO van de Gemini Exchange, Tyler Winklevoss, zei onlangs dat de huidige Ethereum koers van rond de $1.300, 5% lager is dan zijn hoogste punt ooit. Hij merkte ook op dat de huidige Ethereum koers goedkoop aanvoelt tijdens een bullrun. Hij zei het volgende:

“Ethereum $ETH is nog steeds 10% lager dan zijn hoogste punt ooit. Voelt goedkoop aan tijdens een bull run.”

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? Dat kan direct hieronder!

Ethereum koers op weg naar $2.000

Een crypto-analist suggereert dat de Ethereum koers klaar is om dit jaar een serieuze stijging neer te zetten. Volgens de analist zien de macro-vooruitzichten van ETH er behoorlijk goed uit en is een opwaartse beweging richting $2.000 op komst. Hij plaatste de onderstaande grafiek en zei:

“ETH op een macro-tijdsbestek is mega bull bull bull imo. Monster extended w3 is waarschijnlijk onderweg, met elk leg weer omhoog. Ik twijfel er niet aan dat ETH dit jaar zijn all time high zal bereiken, waarschijnlijk veel eerder dan ik heb laten zien.”

Ethereum koers

ETH zal richting $10.000 stijgen

Een andere crypto-analist, met meer dan 35.000 volgers op Twitter, denkt overigens dat de Ethereum koers nog verder dan $2.000 zal stijgen. Hij gaf onlangs aan dat de Ethereum koers dit jaar klaar is voor een aanzienlijke opwaartse beweging. In de onderstaande grafiek liet de analist zien dat hij verwacht dat ETH richting $10.000 kan stijgen.

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN