Ethereum

Ethereum koers bereikt $1228 en komt in top 100 lijst van activa ter wereld

Ethereum (ETH) bulls blijven de prijs omhoog duwen en mede hierdoor bereikte de Ethereum koers vandaag de $1228, een prijs dat sinds januari 2018 niet meer is gezien. De groei van Ethereum is buitengewoon sterk en sinds het begin van het nieuwe jaar is ETH in een week tijd van circa $730 gestegen naar zijn huidige prijs. Alleen al in 2021 is het met meer dan 60% gestegen.

Gemakkelijk en snel Ethereum kopen? doe dat meteen hieronder!

Ethereum behaald een plek in de top 100

Ethereum staat door de recente stijging voor het eerst in de top 100 lijst van meer dan 100.000 verhandelde activa per marktkapitalisatie. Op het moment van schrijven staat Ethereum op plek 94 en ging het Bank of China en Citigroup in de lijst voorbij. CompaniesMarketCap.com plaatste het volgende op Twitter en zei:

“Ethereum behaald de lijst van top 100 activa ter wereld op basis van marktkapitalisatie.”

Analist: Ethereum koers op weg naar $27000

Als het aan de bekende cryptocurrency analist CryptoMichaël ligt kan de Ethereum koers dit jaar een nieuwe all time high neerzetten. Volgens CryptoMichaël heeft de Ethereum koers dit jaar de potentie om richting de $2700 stijgen, als we eerst een ‘higher low’ hebben gemaakt.

“Volgende zones voor #Ethereum zijn de ATH-regio, $1.750 en $2.600-2.700 (waarschijnlijk deze na een nieuwe HL van $850 of $700).”

Ethereum koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN