Altcoins

CryptoCoinTalk: top 3 altcoins die in 2021 flink kunnen stijgen

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De laatste dag van het jaar. Een bizar jaar voor vrijwel alle markten. Het jaar dat de ‘corona crash’ plaatsvond waarbij de Bitcoin koers de $3.700 aantikte en 9 maanden later een bescheiden $26.000 hoger kwam te staan, het jaar dat de olieprijs onder $0 kwam, het jaar dat de dollar meer dan 13% in waarde is verloren door het vele bijprinten van de FED en het jaar van nog veel meer bijzondere momenten, negatief en positief.

Ik denk dat we het er allemaal wel over eens kunnen zijn dat het jaar 2020 eentje om nooit te vergeten is. Morgen begint een nieuw jaar en zoals ieder jaar geldt: nieuwe ronde, nieuwe kansen. In de update van vandaag delen wij de top 3 interessante altcoins voor het eerste kwartaal van 2021. Deze altcoins zijn gekomen op basis van technische analyse. Je leest het hieronder!

3. UNI/USDT (Uniswap)

UNI heeft hier een break gehad van de bovenkant van de range op $4.25, in combinatie met de support op $4.40-$4.17. Ook hebben we een trendlijn break gehad die voor ons impliceerde dat we een shift in de marktstructuur hebben gekregen.

Uni
Bron: Tradingview

2. EGLD/BTC (Elrond)

EGLD is op weg naar een prachtige support zone. Namelijk op support van de dagelijkse support in combinatie met de voorgaande consolidatie plus de 100 moving average die duidelijk voor support zal zorgen.

We kunnen ook mooi zien dat we na de trendlijn break een duidelijke reversal in de prijs hebben gezien, wat duidt op een mogelijk diepere pullback richting de support zone, om vervolgens een nieuwe beweging omhoog te gaan maken. De setup die wij dan zien is een entry rond de 724 sats, een stoploss op 598 sats en een lange termijn verkooptarget richting de 1228 sats. Tevens is het aan te raden om tussentijds winsten te nemen om winst veilig te stellen.

Elrond
Bron: Tradingview

1. DOTUSDT (Polkadot)

Ook één van de altcoins die we in de gaten houden voor een lange termijn positie. Wanneer de prijs terugkomt naar de support op $6.2610-$5.9053 kunnen we gaan kijken naar een mooie positie. Die zone lijnt ook mooi op met de 0.618 en 0.705 fibonacci retracement levels.

DOT.jpg
Bron: Tradingview

Speciaal voor deze analyse hebben we ook een video gemaakt. Benieuwd naar de video? Bekijk hem hieronder!

Conclusie

Uniswap, Elrond en Polkadot staan bij CryptoCoinTalk hoog op het lijstje op dit moment. Wij zullen deze altcoins nauw op de voet volgen. Mocht jij hiervan op de hoogte willen blijven, join dan ook vooral ons Telegramkanaal. De link naar ons Telegramkanaal staat zowel bovenin als onderin het artikel.

Alvast een hele prettige jaarwisseling gewenst namens het hele team van CryptoCoinTalk. Tot volgend jaar!

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN