Bitcoin

Bitcoin koers doorbreekt $29.000 en is op weg naar $40.000

De Bitcoin koers blijft nieuwe doelen behalen naarmate 2021 dichterbij komt. Een aantal uur geleden doorbrak Bitcoin (BTC) de $29.000 en nu is de vraag of $30.000 haalbaar is voordat we 2021 in gaan.

Het is in veel opzichten een krankzinnig jaar geweest voor BTC en de stijgingen hebben ertoe geleid dat de koningsmunt ook steeg op het lijstje van de grootste bedrijven’ ter wereld. Bitcoin wist namelijk zowel VISA als Mastercard in te halen.

Toch lijken dingen net begonnen te zijn. Volgens sommigen is de Bitcoin koers klaar voor een nieuwe rally en kunnen we in 2021 een flinke opwaartse beweging zien. Op het moment van schrijven beweegt Bitcoin rond de $29.100

Bitcoin koers op weg naar $40.000

Na de snelle koersstijgingen die deze maand plaatsvonden, waren analisten al bezig met voorspellen dat BTC op korte termijn de $30.000 zou kunnen bereiken.

David Grider, lead digital strategist van Barron’s Fundstrat, zei dat de recente Bitcoin koersstijgingen het gevolg is van grote institutionele aankopen. Bovendien merkte hij op dat de laatste stimuleringscheques ook hebben bijgedragen aan de opleving van de Bitcoin koers.

Grider heeft inmiddels zijn Bitcoin prijsdoel aangepast voor het aankomende jaar en zei:

“De voorwaarden voor een voortdurende stijging van de prijzen van cryptocurrency in de loop van het volgende jaar zijn aanwezig. We blijven optimistisch en verhogen ons koersdoel voor Bitcoin van $25.000 naar $40.000.”

Ook volgens de populaire cryptocurrency-analist Alan Masters, ziet de Bitcoin koers er rooskleurig uit. De analist heeft in zijn nieuwe analyse aangegeven dat BTC richting de $44.722 kan stijgen.

Hij deelde zijn optimisme na het bekijken van de BTC/USD-grafiek i.c.m. de TD sequential indicator, die sinds 2016 herkenbare signalen laat zien. Dit patroon heeft in de historie iedere keer voor een bullish prijsrally gezorgd en als de toekomst zich herhaalt kunnen we ook nu weer een flinke koersstijging zien.

Bitcoin koers

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN