Justin Sun Poloniex

Coinbase heeft registratieformulier voor beursnotering ingediend

Zoals wij eerder in 2018 en eerder dit jaar al aangaven, is de bekende Amerikaanse beurs Coinbase al een tijdje bezig met een beursnotering. Nu is echter de kogel door de kerk, aangezien de beurs eindelijk een aanvraag heeft ingediend om het bedrijf openbaar te vermelden.

De aankondiging gaf het volgende aan:

“Coinbase Global, Inc. kondigde vandaag aan dat het vertrouwelijk een ontwerp-registratieverklaring op formulier S-1 heeft ingediend bij de Securities and Exchange Commission (de “SEC”). Het formulier S-1 zal naar verwachting van kracht worden nadat de SEC het beoordelingsproces heeft voltooid, afhankelijk van markt- en andere voorwaarden.”

Ethereum koers

Het is onduidelijk hoe lang het beoordelingsproces zal duren, maar Coinbase zal waarschijnlijk volgend jaar publiekelijk genoteerd worden.

De Amerikaanse crypto-beurs, gewaardeerd op ongeveer $8 miljard, is uitgegroeid tot één van de belangrijkste bedrijven in de crypto-markt. Als één van de belangrijkste spelers, zou de beursnotering van Coinbase op een belangrijke Amerikaanse beurs kunnen leiden tot meer bewustzijn en een verbeterde publieke perceptie van de crypto-markt, wat weer kan leiden voor een grotere adoptie van cryptocurrencies.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN