Binance Card

Koop vanaf vandaag Bitcoin met iDeal op Binance!

De grootste en bekendste cryptocurrency-beurs van dit moment, Binance, heeft het vanaf deze week mogelijk gemaakt om Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) te kopen met iDeal.

Voorheen was het alleen mogelijk om met een creditcard cryptocurrencies te kopen, maar vanwege de nieuwe samenwerking met Banxa is het nu ook mogelijk om iDeal te gebruiken om cryptocurrencies op Binance aan te kopen.

Heb je nog geen account op Binance? Maak dan nu een account aan en ontvang 10% handelskorting!

Bron: Binance

Zoals gezegd is het momenteel alleen mogelijk om Bitcoin of Ethereum te kopen door middel van iDeal. De beurs gaf echter aan dat andere munten snel zullen volgen.

Om met iDeal te kunnen betalen, dienen klanten echter wel de gehele KYC-procedure te doorlopen. Daarnaast betaal je een kleine fee voor een transactie via iDeal van 0,55% per transactie.

Binance lanceert BNB Vault

Tevens werd gisteren bekendgemaakt dat de beurs zijn Binance Earn-functie heeft uitgebreid met BNB Vault, waardoor gebruikers verschillende Binance-producten kunnen combineren om meer inkomsten te verdienen, waaronder DeFi-staking.

Met de nieuw gelanceerde BNB Vault van Binance kunnen gebruikers hun BNB-tokens inzetten en jaarlijks tussen de 5-8% verdienen. Gebruikers kunnen geld staken of BNB Vault gebruiken als interface om tussen verschillende producten te navigeren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN