Bitcoin koers

BeneluxCrypto: Bitcoin koers geef gemengde signalen af

Allereerst willen we Daan van Benelux Crypto bedanken voor deze Bitcoin (BTC) koers analyse. We willen jullie dan ook vragen om hem te supporten en zijn Telegram-kanaal te volgen. Dit kan je doen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

Vandaag hebben we de Bitcoin koers op het oog. Omdat wij gespecialiseerd zijn in short en mid-term analyses zullen wij voornamelijk met de 4hr en de daily werken. We zullen de analyse afsluiten met onze verwachting voor de short/mid-term. Dit zijn natuurlijk géén buy of sell signals.

Bitcoin koers daggrafiek

Bron: TradingView

Wanneer we de daily bekijken valt het op dat we ons op dit moment op een mooi support bevinden: de $10.400 zone. Wat vooral opvalt is dat we zelfs hieronder een sterk support hebben: de $10.000 zone. Deze valt immers tegelijk met de EMA-200, welk in het verleden heeft bewezen ook als support te dienen. Verder zien we dat op de RSI we weer een driehoekje hebben gevormd en dat we aan de apex van deze driehoek zijn: het is tijd dat we naar boven of naar beneden gaan doorbreken. De Mac-d ziet er bearish uit op dit moment en we kunnen dus ieder moment de bearish zone betreden.

Bitcoin koers 4-uur-grafiek

Bron: TradingView

Op de 4hr zien dat we een mooie trendline hebben gevormd die vanaf begin september gaande is. Ook zien we dat we gisteren na de onverwachtse dump, die werd aangezet door de BitMEX-zaak, van deze trendline zijn gebounced en nu met de fib 1.618 level strugglen. Op de RSI is te zien dat een eerder getekend trendline netjes is aangehouden en we een bounce hebben gemaakt. Hetzelfde geldt voor de Mac-D: ook die pijlen hadden we eerder getekend en we maken nu ieder moment een bullish cross.

Verwachting short/mid-term:

Gemixte signalen, maar wel meer bullish dan bearish voor de short-term. We willen nu een mooie 4hr close boven de fib 1.618 zien op de 4hr-chart. En op de daily hopen we dat we boven uitbreken naar boven toe op de RSI. De key-levels die we in de gaten houden zijn: de trendline op de 4hr, de $10.400 zone en als laatst, de $10.000 support!

Wil je meer van dit soort analyses en voorspelling? Check dan ons Telegram kanaal op: https://t.me/beneluxcrypto of klik op de logo hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN