Bitcoin koers

Analisten blijven positief ondanks Bitcoin koers daling onder de $11.000

De Bitcoin (BTC) koers heeft vandaag weer een flinke daling gezien en daalde vandaag richting de $10.460 op Binance. Hierdoor kwam de Bitcoin koers onder het $11.000 prijsniveau, een niveau die verschillende handelaren nauwlettend in de gaten houden en als een belangrijk niveau beschouwen.

Op 2 september was het ook al raak voor de Bitcoin koers, want toen daalde de prijs in één uur tijd met meer dan $800 dollar. Hierdoor is de koningsmunt in twee dagen tijd met meer dan 10% gedaald. $12.000 bewijst op dit moment duidelijk het weerstandsniveau van het jaar te zijn. Op het moment van schrijven beweegt de BTC rond de $10.700.

Bitcoin koers
Bron: Binance

(Maak een account aan op de grootste cryptocurrency exchange Binance en ontvang 10% handelskorting. Klik hier!)

Bitcoin koers op weg naar CME gap?

De volgende belangrijke support voor Bitcoin is de $10.500, echter als we hieronder dalen, is het zeer waarschijnlijk dat we een terugval onder de 5 cijfers zullen zien. Dit zal gebeuren omdat meer handelaren zullen verkopen in afwachting van de CME gap van $9.700 die gevuld moet worden.

Verschillende support levels

Veel analisten gingen zoals gewoonlijk naar social media en andere platforms op hun volgers te vertellen over hun visie op de Bitcoin koers. Joe DiPasquale, CEO van cryptocurrency hedgefondsbeheerder BitBull Capital, zei het volgende:

“Bitcoin heeft een sterke support van $11.000, gevolgd door $10.500 en vervolgens $10.000. Als $10K wordt verbroken, kunnen we een echte neerwaartse trend zien, maar zolang de prijs rond de huidige niveaus blijft, zal het bullish sentiment waarschijnlijk de overhand krijgen.”

Analist: Bitcoin zal zich herstellen

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichael, heeft aangegeven dat hij een herstel van de Bitcoin koers verwacht tot $11.200. Hij zei:

“De breakdown is gebeurd en we bereikten het volgende niveau. Dat was ook voor mij een pijnlijke drop, maar ik ga niet in een hoek zitten huilen. Ik verwacht een rally richting $11.200, waarbij alts ook een sprongetje maken. $11.200 is echter een cruciale drempel.”

Bron: Twitter

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN