Bitcoin koers

Binance adverteert met Bitcoin bij bushaltes in Londen

De grootste cryptocurrency-exchange ter wereld, Binance, heeft een advertentie met Bitcoin geplaatst bij een bushalte in Londen. Dit volgens een foto van 30 augustus die op het Twitter account van Binance werd geplaatst.

Op de advertentie staat het volgende:

“Geld evolueert. Het is tijd om je aan te passen.”

Bron: Twitter

14 Bitcoin advertenties in Londen

Binance heeft in totaal bij 14 bushaltes in Londen een advertentie geplaatst. Bij de bushaltes is een afbeelding te zien van twee oudere generaties munten en de huidige fiat valuta van twee pond die momenteel wordt gebruikt. Deze drie munten worden gevolgd door de grootste cryptocurrency van dit moment, Bitcoin.

In juni kondigde Binance zijn uitbreiding naar de Britse markt aan. Het nieuwe handelsplatform zal zich focussen op zowel particuliere als institutionele beleggers en zal worden gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority. Verder heeft de cryptocurrency exchange kort geleden aangekondigd dat het zich heeft aangesloten bij de zelfregulerende branchevereniging in het Verenigd Koninkrijk, genaamd CryptoUK.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN