Binance 2.0

Binance zal een gereguleerd handelsplatform in het Verenigd Koninkrijk lanceren

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Eén van de bekendste cryptocurrency exchanges ter wereld, Binance, zal deze zomer een handelsplatform in het Verenigd Koninkrijk lanceren. Dit volgens een persbericht op Reuters.

Het nieuwe handelsplatform zal zich focussen op zowel particuliere als institutionele beleggers en zal worden gereguleerd door de Britse Financial Conduct Authority. Daarnaast zal Binance.UK beleggers de mogelijkheid bieden om cryptocurrencies aan te schaffen en te verkopen met ponden en euro’s.

Vanaf de lancering zullen er 65 crypto-activa beschikbaar zijn. Daarnaast zal de cryptocurrency exchange directe bankoverschrijvingen ondersteunen via de Britse Faster Payments Service en het Single Euro Payments Area-netwerk.

1xbit

De aankondiging van het nieuwe handelsplatform komt een maand nadat Binance voormalig Coinfloor directrice Teana Baker-Taylor heeft aangenomen als directrice van het Verenigd Koninkrijk. Ze vertelde Reuters dat crypto-interesse in het Verenigd Koninkrijk groeit en de exchange van plan is om die interesse te vangen door middel van producten en diensten zoals staking.

Binance VK directrice Teana Baker-Taylor, zei het volgende tegen Reuters:

“De belangstelling voor en deelname aan de Britse markten voor digitale activa nemen toe; niet alleen diepgaand met de huidige deelnemers, maar ook in de breedte”

Ze voegde er nog het volgende aan toe:

“Naarmate crypto-services volwassen worden en evolueren, kunnen we nieuwe opties creëren om interesse te wekken bij een breder publiek met verschillende risicobereidheid, zoals producten die een opbrengst opleveren voor deelname, zoals staking en passieve besparingen.”

Binance heeft aangegeven dat het dit jaar meer institutionele klanten heeft aangetrokken. De crypto exchange beweerde dat ze in het eerste kwartaal van 2020 een stijging van 47,4% hadden in vergelijking met het laatste kwartaal van 2019. Bovendien zou ook het volume van institutionele klanten in het eerste kwartaal van 2020 gestegen zijn met naar verluidt 113% voor spot transacties en 217% voor futures transacties.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN