Ethereum koers

Analist: Ethereum koers kan richting $500 stijgen

Het ziet er weer naar uit dat de Ethereum (ETH) koers voor dit jaar weer op weg is naar een nieuw jaarlijks hoogtepunt. Waar verschillende analisten nog eerst naar het belangrijke prijsniveau van $405 dollar keken, om te zien waar de koers korte termijn heen zal gaan, lijkt dit niveau te zijn gebroken. Dit betekent dat er genoeg ruimte voor de Ethereum koers is om te stijgen. Op het moment van schrijven staat de Ethereum koers op $429.

Ethereum koers kan naar $500 stijgen

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichael heeft in een tweet aangegeven, dat als Ethereum de $405 – $410 behoudt, de Ethereum koers naar $500 kan stijgen.

“ETHEREUM Level geraakt, gefeliciteerd. Laten we eens kijken of $405-410 stand houdt. Een uitbraak boven de laatste high en ik denk dat $ETH kan stijgen naar $500.”

Retest op $400 is nog mogelijk

Daan van Benelux Crypto (klik hier voor zijn Twitter kanaal) gaf het volgende in gesprek met ons aan:

Onze verwachting van Ethereum heeft gisteren uitgespeeld en we hebben een daily close boven de $400 gemaakt. Als we nu naar de indicatoren kijken is een retestje van de $400 zone goed mogelijk, gevolgd door een bounce. de bounce kan eventueel ook eerder plaatsvinden, zo rond de $415.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“De Mac-d begint er bearish uit te zien en op de bollinger bands zijn we tegengehouden door de bovenste band. De RSI heeft even de overbought zone betreden, maar is er direct weer uitgekomen. We houden nu de eerder getekende trendline in de gaten.”

Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN