Ethereum

Het is erop of eronder voor de Ethereum koers

De Ethereum (ETH) koers is afgelopen nacht eindelijk weer na een paar weken boven de $400 dollar gestegen. Bulls proberen de Ethereum koers boven dit niveau te houden en om te zetten in ondersteuning.

Analisten geven aan dat Ethereum op weg is richting een belangrijk niveau en beweren dat de weerstand op $405 dollar een belangrijk moment is om te kijken naar waar de Ethereum koers op korte termijn heen zal gaan.

Cryptocurrency handelaar TheCryptoCactus, heeft aangegeven dat hij de $400 dollar goed in de gaten houdt en afwacht of dit niveau als ondersteuning wordt bevestigd. Dit zou er namelijk voor kunnen zorgen dat een omslag van weerstand naar ondersteuning er alles aan kan doen om de Ethereum koers verder te laten stijgen. Hij zei het volgende:

“ETH / USD: Het lijkt erop dat ons ondersteuningsniveau van $380 opnieuw werd ondersteund en kopers zwaar blijven instappen, ook al zijn we even teruggekeerd boven $400, $400 fungeert voorlopig nog steeds als weerstand. Ik verwacht een terugval naar $390 en S / R flip op $400..”

Bron: Twitter

Daan van Benelux Crypto gaf in gesprek met ons aan dat, zoals hij in een eerder artikel heeft aangegeven, $370 een belangrijk gebied is dat niet gebroken mocht worden. Hij zei verder nog het volgende:

“We zien dan ook dat Ethereum de afgelopen week 2x dat gebied heeft geraakt en meteen weer is gebounced (zie de wickjes). Ook zien we dat we op de RSI uit een downtrend zijn gebroken en nu een mooie uptrend volgen. Op dit moment bevinden we ons boven de $400 dollar. Als we hier een daily close boven maken, dan, verwacht ik dat we zomaar weer richting de $440 zullen bewegen.”

Bron: Tradingview

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN