Paris Saint Germain

Trabzonspor gaat samenwerking aan met socios.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Turkse voetbalclub Trabzonspor is een samenwerking aangegaan met Sporttokenization-platform Chilliz (CHZ), het bedrijf achter Socios.com. Volgens de aankondiging kunnen fans van de voetbalclub $TRA Fan Tokens aanschaffen en hun stem uitbrengen op een aantal clubgerelateerde beslissingen.

$TRA-houders kunnen clubgerelateerde beslissingen beïnvloeden door te stemmen op de vele peilingen die elk seizoen gehouden worden op Socios.com. Daarnaast kunnen ze beloningen verdienen die aan de club zijn gekoppeld, zoals het ontmoeten van spelers en het bekijken van wedstrijden als VIP’s wanneer fans weer welkom zijn in het stadion.

Sinan Zengin, General Manager bij Trabzonspor, zei het volgende over de samenwerking:

“Bij Trabzonspor zijn we erg blij met deze samenwerking en ik wil graag zeggen dat het een project is dat ons enthousiast maakt. Dankzij deze samenwerking zullen we veel effectiever communiceren met onze fans die over de hele wereld verspreid zijn. Onze fans krijgen de kans om de beslissingen van onze club over bepaalde kwesties te beïnvloeden en te veranderen.”

Andere voetbalclubs die al eerder een samenwerking zijn aangegaan met Socios.com:

Alexandre Dreyfus, CEO en oprichter van Chiliz en Socios.com, zei:

“De passie voor voetbal in Turkije is ongelooflijk, maar er is ook een bereidheid om nieuwe technologie te omarmen, waardoor het een enorm aantrekkelijke markt voor ons wordt. Trabzonspor deelt onze overtuiging dat ze met de nieuwste technologie een nog nauwere band met hun fans kunnen opbouwen – niet alleen in Turkije, maar over de hele wereld – en we zijn verheugd hen aan boord te verwelkomen.”

HIj voegde er nog het volgende aan toe:

“De wereldwijde fanbase van Trabzonspor kan er nu naar uitkijken om dichter bij de club te komen via Fan Tokens en ook de kans om geweldige beloningen en ervaringen te winnen. We verwachten in de komende weken ook meer Turkse clubs aan te kondigen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN