Ripple

Ripple koers kan op middellange termijn mooie stijgingen zien

Ripple (XRP) is sinds begin juli aan een mooie opmars begonnen. De Ripple koers stond op 1 juli op $0,175 cent en behaalde begin augustus bijna de $0,32 cent, een stijging van meer dan 75%.

Bron: CoinMarketCap

Echter is het kopers niet gelukt om de Ripple koers boven het belangrijke niveau van $0,30 te behouden. Ondanks deze zwakte op korte termijn voorspellen analisten dat XRP er op middellange termijn veelbelovend uitziet.

Aantal actieve XRP adressen blijft hoog

Gegevens op de keten laten zien dat XRP er fundamenteel sterk uitziet. Crypto-analysebureau Santiment gaf in een tweet aan dat het dagelijkse aantal actieve adressen van Ripple hoog blijft.

“Ondanks de terugval van -9,2% van $XRP de afgelopen week, is de actieve adresoutput die we zien voor de #3 marktkapitalisatie #crypto-activum hoog gebleven. #Ripple-houders kunnen troost zoeken in het feit dat het een van de weinige altcoins is met een DAA bullish divergentie die we hebben geïdentificeerd.”

Bron: Twitter

Analist: Ripple koers kan 2 tot 3x stijgen

Cryptocurrency handelaar Pentoshi voorspelt dat de Ripple koers een aanzienlijke stijging zal doormaken en de koers tegen het einde van het jaar met 2x of 3x zal stijgen. De handelaar gaf aan dat er een paar cruciale macro-technische ontwikkelingen zijn die deze voorspelling beamen, waaronder de doorbraak van BTC boven zijn 200-dagen voortschrijdend gemiddelde op zowel zijn BTC- als USD-handelsparen. Daarnaast verwijst hij ook naar de grote omkering van steun en weerstand.

“Ik zal de komende 2 maanden extreem diep in $XRP zitten. 200D MA teruggevorderd op zowel het BTC- als op USDT-paar. Terugwinnen van het S/R. Je moet blind zijn om te zien dat de beren momentum hebben verloren en dat de slinger op het punt staat de andere kant op te zwaaien. Dit is voor mij de optimale instap. Geen 10x, maar 2-3x aan het einde van het jaar.”

Bron: Twitter

Wat je misschien ook leuk vindt?

Wat denken jullie dat de Ripple koers gaat doen? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN