CryptoCoinTalk: maakt XRP zich klaar voor de volgende stijging?

Allereerst willen we CryptoCoinTalk bedanken voor deze XRP koers analyse. Vergeet hen niet op Telegram te volgen door hier te klikken!

LET OP: dit is géén financieel advies!

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Tot grote verbazing van velen kan de XRP koers dus toch nog steeds omhoog bewegen. Oke, dit is een beetje flauw, maar dit is wel het sentiment dat heerst rondom één van de grootste altcoins van de cryptomarkt. Je kan voor of tegen de fundamentals zijn, wij houden ons daar niet al teveel mee bezig en kijken gewoon wat de chart ons vertelt. En de chart vertelt ons momenteel een heleboel en daarom gaan wij vandaag weer een uitgebreide XRP koers analyse doen.

Weekgrafiek XRP koers

We hadden in onze vorige artikelen perfect de bodem gecalled voor de USDT pair van XRP. Die lag op 0.17477. Op dit moment hebben we een stijging gezien tot aan de 0.33000, waarbij we nu in een wekelijkse zone zijn beland die enorm belangrijk is om te breken. Wanneer we dat level niet breken op de weekgrafiek kunnen we geen verdere stijging zien. Dit level ligt op de 0.3308-0.3034.

Bron: TradingView

Daggrafiek XRP koers

Op de daggrafiek zien we dat we op dit moment support hebben van de 0.28332. Het is belangrijk dat we dit level weten te behouden. Anders is de kans groot dat we een diepere correctie gaan krijgen richting de 0.2516. Dat betekent dan ook dat we een rejection hebben gezien op de weekly en dat zou voor het grote plaatje niet heel fraai zijn. Mochten we dit level echter wel behouden kunnen we de resistance op 0.3268 gaan opzoeken.

Bron: TradingView

4-uur-grafiek XRP koers

Op de 4-uur-grafiek zien we dat de XRP koers in een range zit, vlak onder het wekelijkse resistance level. We hebben een beweging naar beneden gezien, richting de onderkant van de range die op 0.2719 ligt. Daar lag tevens ook de 4H support zone die prachtig diende als supportlevel. Op dit moment zitten we bijna tegen het midden van de range (EQ) aan, dat de eerst belangrijke resistance vormt. Mochten we dit breken, kunnen we een beweging gaan zien richting de range high op 0.3266.

Bron: TradingView

Conclusie

Op dit moment is XRP aan het rangen en hebben we een aardig vooruitzicht. Het is van cruciaal belang dat we de wekelijkse resistance gaan breken voor continuation. Mochten we dat niet doen en een sterke beweging omlaag gaan zien kunnen we dit als een afwijzing van de weerstand beschouwen en dan kunnen we een veel diepere daling verwachten.

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video) marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit interessant? Volg ons dan op Telegram door hier te klikken! Of klik op het plaatje hieronder!