Bitcoin koers

Follow-up: Dave Portnoy investeert $200.000 in Bitcoin en $50.000 in Chainlink

Eerder deze maand plaatsen wij een bericht op onze website over het feit dat David Scott Portnoy – een Amerikaanse internetberoemdheid, blogger, evenals de oprichter en president van Barstools Sports – de Winklevoss-tweeling uitnodigde om hem uit te leggen wat Bitcoin (BTC) precies is en hoe hij het kan kopen.

“Kan iemand dit uitknippen en naar de Winklevosses sturen… de beste castpersonages in de geschiedenisfilm -‘The Social Network’… die twee jongens… die roeirobots… die ik stiekem eigenlijk wel tof vind.”

Ongeveer 5 minuten later accepteerden zowel Tyler als Cameron de uitnodiging van Portnoy via Twitter en enkele minuten later tweette Portnoy dat hij “alle Bitcoins” wilde kopen:

Deze meeting heeft gisteren plaatsgevonden. Zo is in de video van Dave Portney te zien dat de Winklevoss-tweeling, Cameron en Tyler, bij hem thuis zijn langsgekomen om hem te coachen over de basisprincipes van Bitcoin. De gebroeders Winklevoss hebben Portney geholpen om Bitcoin te snappen, een account aan te maken op Gemini Exchange (dat eigendom is van de Winklevoss-tweeling) en ze hebben hem geholpen om $200.000 aan Bitcoin en $50.000 aan Chainlink (LINK) te kopen.

Check de video hieronder:

Zoals gezegd hebben de gebroeders hem geholpen om Bitcoin te snappen, echter lijkt het dat hij niet echt geïnteresseerd was in de uitleg, of hij snapte de uitleg niet. Dit hield Portney echter niet tegen om toch te investeren in de koningsmunt. Hij besloot $250.000 te investeren in cryptocurrencies en vroeg aan de tweeling om hem te adviseren waar hij zijn geld in zou moeten stoppen. Cameron en Tyler adviseerde hem vervolgens om 10 tot 20 procent te investeren in Chainlink en de rest te stoppen in BTC.

Nadat Portnoy de crypto’s had gekocht, vroeg Portnoy de broers naar de mogelijkheid om zijn eigen cryptocurrency te ontwikkelen, die hij Dave Coin noemde. Als reactie daarop zeiden de Winklevoss dat ze op dat front konden helpen, alhoewel dit niet al te serieus leek, aangezien Dave geen idee had welke features zijn munt precies zou moeten hebben.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN