Bitcoin Cash gehalveerd

President van Barstools Sports wil Bitcoin leren begrijpen

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

David Scott Portnoy, een Amerikaanse internetberoemdheid, blogger, evenals de oprichter en president van Barstools Sports, nodigde de Winklevoss-tweeling uit om hem uit te leggen wat Bitcoin (BTC) precies is en hoe hij het kan kopen.

In een video, die Portnoy kort geleden op Twitter publiceerde, gaf de internetberoemdheid toe dat hoewel hij enige tijd geleden Bitcoin had gekocht, hij sindsdien de toegang tot zijn portemonnee was verloren. verder gaf Portnoy ook aan dat hij Bitcoin niet begrijpt en dat hij wil dat de Winklevoss-tweeling, de oprichters van de Gemini Exchange, naar zijn kantoor komen en het hem uitleggen.

Hier is een fragment uit het transcript van deze video:

“Ik weet niet hoe ik Bitcoin moet kopen, oké. Ik weet niet hoe ik het moet kopen.”

Portnoy gaf verder aan dat hij geen ingewikkelde wallet wil waar je lastige stappen voor moet doorlopen om je Bitcoin veilig te stellen, om vervolgens “het ding onder je kussen te verbergen en als je het verliest of iemand het steelt, dat het dan gewoon weg is”.

“Ik heb Bitcoin gekocht in het oorspronkelijke Bitcoin-tijdperk, echter weet ik niet meer waar het is. Ik weet niet hoe ik er toegang toe kan krijgen. Ik weet niet waar het naartoe ging.

Ik heb 20.000 uitgegeven en die hangt nu ergens gewoon rond… dus daarom doe ik niet aan Bitcoin omdat ik het verdomme niet wil begrijpen.”

Toen kwam zijn hulpvraag richting de Winklevoss tweeling. Hij zei het volgende:

“Kan iemand dit uitknippen en naar de Winklevosses sturen… de beste castpersonages in een geschiedenisfilm -‘The Social Network’… die twee jongens… die roeirobots… die ik stiekem eigenlijk wel tof vind.”

Portnoy ging verder met uitleggen dat hij al eerder contact met hen gehad had over Bitcoin. De Winklevoss tweeling boden toen hem ook al hulp aan om Bitcoin uit te leggen. Echter was Portnoy bang dat ze gewoon “gratis reclame” wilde maken voor hun bedrijf.

Hij sloot af met:

“Als de Winklevosses langs willen komen om me te vertellen hoe ik dit moet doen, op een manier die ik begrijp, zal ik naar Bitcoin kijken.”

Ongeveer 5 minuten later accepteerden zowel Tyler als Cameron de uitnodiging van Portnoy via Twitter en enkele minuten later tweette Portnoy dat hij “alle Bitcoins” wilde kopen:

In Nederland en België is Portnoy wellicht minder bekend, echter is de interesse van Portnoy, om meer te weten te komen over Bitcoin, groot nieuws. Dit omdat hij een groot bereik heeft. Zo heeft hij alleen al 1,7 miljoen volgers op Twitter, van wie velen Amerikaanse millennials zijn. Dit kan de adoptie van Bitcoin dus alleen maar verder op weg helpen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN