eToroX

Coinbase beoordeelt 19 nieuwe projecten om te ‘listen’

Cryptocurrency exchange Coinbase heeft bekendgemaakt dat het 19 cryptocurrencies aan het beoordelen is voor een listing op haar platform. Veel van die tokens zijn DeFi-gerelateerd. Dit volgens een officieel blogbericht.

Coinbase onderzoekt de volgende cryptocurrencies

Het gaat om de volgende cryptocurrencies: Ampleforth, Band Protocol, Balancer, Blockstack, Curve, Fetch.ai, Flexacoin, Helium, Hedera Hashgraph, Kava, Melon, Ocean Protocol, Paxos Gold, Reserve Rights, tBTC, The Graph, Theta, Uma en Wrapped Bitcoin (WBTC).

Al deze tokens kunnen mogelijk profiteren van het zogenaamde “Coinbase-effect”, waarbij cryptocurrency-projecten die op de beurs genoteerd worden, direct na het openen van de handel een aanzienlijke groei doormaken.

Coinbase merkte op dat het beoordelingsproces aanzienlijke technische en nalevingsbeoordeling omvat en in sommige rechtsgebieden onderworpen kan zijn aan wettelijke goedkeuring. Er is geen garantie dat crypto-items die worden beoordeeld automatisch worden vermeld.

De Amerikaanse cryptocurrency exchange zei het volgende:

“Het doel van Coinbase is om ondersteuning te bieden voor alle activa die voldoen aan onze technische normen en die voldoen aan de toepasselijke wetgeving. Na verloop van tijd verwachten we dat onze klanten over de hele wereld via Coinbase-platforms toegang zullen hebben tot ten minste 90% van de totale marktkapitalisatie van alle digitale activa in omloop.”

Coinbase is constant bezig met uitbreiding en dat is een positief teken. Dat het goed gaat met de cryptocurrency beurs is te zien aan de laatste cijfers die het bedrijf heeft bekendgemaakt. De cryptocurrency exchange heeft aangegeven dat het gebruikersbestand van particuliere en institutionele handelaren is gegroeid tot 35 miljoen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN