DeFi

Coinbase onthult dat het 35 miljoen particuliere en institionele handelaren heeft

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De toonaangevende Amerikaanse crypto-beurs Coinbase heeft aangegeven dat het gebruikersbestand van particuliere en institutionele handelaren is gegroeid tot 35 miljoen.

In zijn Crypto H1 2020-rapport gaf het bedrijf aan dat het in de eerste helft van 2020 getuige geweest is van een aanzienlijke stijging van institutionele investeerders, zoals multi-strategy hedgefondsen, durfkapitalisten, vooraanstaande universitaire schenkingen en grote family offices, die rechtstreeks digitale activa hebben aangekocht.

De beurs gaf het volgende aan:

“Tegenwoordig exploiteert Coinbase – de grootste gereguleerde beurs ter wereld – een centrale pool van liquiditeit die de activa van onze 35 miljoen particuliere gebruikers en institutionele klanten combineert.”

De beurs zegt dat een groeiend aantal van deze institutionele klanten ervan overtuigd is dat cryptocurrencies, met name Bitcoin (BTC), een alternatief biedt voor het huidige financiële systeem dat wordt gereguleerd door centrale banken:

“Beleggers bevinden zich nog in de begindagen van het uitvogelen van de relatie tussen macro-economisch beleid en crypto, maar we zien een groeiende basis van onze institutionele klanten die zich organiseren rond de stelling dat BTC specifiek blootstelling biedt aan een alternatief monetairbeleidssysteem, met een aanbodmechanica dat staan ​​diametraal tegenover die van centrale banken in 2020 staat: schaarste versus uitbreiding, voorspelbaarheid versus onzekerheid, decentralisatie versus centralisatie, software versus mens.”

Coinbase ging verder met aangeven dat het ook een toegenomen interesse in crypto heeft opgemerkt bij fintechs en makelaars, waaronder Square, Robinhood, SoFi, eToro, Paysafe en Zeux. De Amerikaanse crypto-beurs zei dat het zich voorbereidt op de komst van nieuwe spelers in de crypto-ruimte, omdat ze verwachten dat de trend zich gaat versnellen in de komende jaren.

“We verwachten dat de combinatie van Coinbase’s snel ontwikkelende crypto-as-a-service-mogelijkheden, die het toevoegen van crypto voor fiat-native bedrijven vergemakkelijken, evenals zichtbare succesverhalen van openbare bedrijven die digitale activa hebben omarmd, zal blijven leiden tot nieuwe deelnemers uit de fintech-, brokerage- en banksector.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN