Bitcoin Nieuws

Bitcoin koers stijgt boven de $12.000 en daalt vervolgens met meer dan $1.500

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin (BTC) koers doet het de laatste twee weken uitstekend en met een doorbraak van de psychologische grens van $10.000, zijn we vannacht inmiddels ook boven de $12.000 uitgestegen. Echter was dit van korte duur, want na het breken van de $12.000 grens daalde de koers binnen hetzelfde uur met meer dan $1.500.

Rond 06:00 uur Nederlandse tijd was het dan eindelijk zover en brak de Bitcoin koers door de $12.000 grens. Om en nabij 06:40 was het feestje weer over en daalde de koers van boven de $12.000 naar $10.518.50, volgens gegevens van Binance.

Bron: Binance

Deze BTC daling bleef ook niet onopgemerkt bij de mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano. Hij zei het volgende op Twitter:

“Bitcoin is het meest meedogenloze bezit ter wereld. Bereikt $12.000 en daalt dan met $1.500 in minuten.”

Bitcoin analisten zijn bullish

Het is in ieder geval weer bullish wat BTC heeft laten zien en verschillende Bitcoin analisten zijn nog steeds positief over de Bitcoin koers. De bekende Bitcoin-bull en CEO van Galaxy Digital, Michael Novogratz, heeft onlangs aangegeven dat hij verwacht dat de Bitcoin koers tegen het einde van 2020 weer $20.000 zal bedragen. PlanB, de bekende maker van het stock-to-flow (S2F) -model, is van mening dat de BTC koers zelfs goed op weg is om $100.000 te bereiken, aangezien de prijs is gestegen naar jaarlijkse hoogtepunten.

Wat denken jullie? Gaat de BTC koers doorstijgen of gaan we een daling tegemoet? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN