Binance

Binance voltooid ‘grootste upgrade’ in twee jaar tijd

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

EĆ©n van de grootste cryptocurrency exchanges, Binance, heeft zojuist zijn grootste upgrade voltooid. De upgrade heeft als doel om de cryptocurrency exchange sneller te laten functioneren. Dit maakte CEO Changpeng Zhao, of CZ, bekend.

“Dit is de grootste upgrade tot nu toe. We hebben de matching engine overgeschakeld naar een nieuwe programmeertaal (en alle code helemaal opnieuw geschreven). Dat is een zo groot mogelijke upgrade. 2 jaar in de maak, allemaal voor snellere prestaties. Klaar voor de volgende golf.”

Zoals Changpeng Zhao opmerkte hebben ze naar verluidt alle code herschreven, waardoor het platform veel beter zal presteren.

Binance is nu 10x zo snel, aldus CZ

De exacte cijfers over de prestatieverbeteringen die de nieuwe update biedt zijn nog niet bekendgemaakt, maar Changpeng Zhao gaf op Twitter aan, dat de nieuwe update waarschijnlijk 10x sneller werkt ten opzichte van de oudere versie. Ook beweert hij dat Binance na de upgrade theoretisch 100x meer volume aankan.

Lees hieronder ook onze andere Binance artikelen:

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Bitcoin Meester en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Je kan ons ook volgen op Facebook en Telegram om op de hoogte te blijven van alle updates.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN