Brave browser gaat samenwerken met BitFlyer

De privacygerichte blockchain-webbrowser Brave gaat samenwerken met één van de grootste cryptocurrency exchange van Japan BitFlyer. Het doel is om een nieuwe crypto wallet te ontwikkelen.

Beide bedrijven gaven in een officieel bericht aan “dat ze bezig zijn met het ontwikkelen van een crypto-activa wallet voor Brave browser-gebruikers”. Verder is er nog weinig informatie bekend over de planning van de wallet. Het is verrassend dat Brave de Japanse gebruikers op dit moment niet kan belonen met hun Basic Attention Token (BAT), vanwege lokale regelgeving.

Licentie vereist in Japan

Ryotaro Chickaki, chief marketing officer bij Brave Asia, vertelde aan The Block dat er een licentie nodig is om gebruikers in Japan te belonen met BAT. Aangezien deze er momenteel niet is worden er BAT-punten uitgedeeld. Je kunt er eigenlijk hetzelfde mee als BAT, echter hebben BAT-punten momenteel geen waarde.

Op het moment is het niet duidelijk of de nieuwe crypto wallet Brave in staat zou stellen Japanse gebruikers rechtstreeks in BAT te belonen in plaats van BAT-punten. Chikaki gaf aan dat er meer bekend wordt gemaakt gedurende het online evenement van Brave Asia op 30 juli.

1xbit

Wat is Brave browser?

De Brave browser is een internet browser zoals bijvoorbeeld Firefox of Chrome. Brave blokkeert advertenties en website trackers en is echt een privacy browser. Je kent het vast wel.. Je bent eindelijk rustig op een website aan het surfen en ontvangt plotseling ongevraagd een advertentie op je beeldscherm. Hoe irritant is dat?! 

Bij de Brave browser heb je zelf de mogelijkheid om te bepalen of je advertenties in beeld wilt krijgen of niet. Kies je hier wel voor.. dan is het voordeel dat je ook nog eens wordt betaald voor het bekijken van deze advertenties. Je leest het goed, voor het bekijken van advertenties kun je vanaf nu dus betaald worden in cryptocurrency.

Heb je de browser nog niet gedownload? Klik dan hier of op de banner hieronder!

Brave

Binance samenwerking & integratie videogesprekservice

In maart voegde Brave ook al de Binance widget aan zijn browser toe, met als doel om gebruikers op zijn nieuwe tabbladpagina te laten handelen in cryptocurrencies. Even later gingen de geruchten dat Brave gebruikers doorstuurt naar Binance via haar referral link

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!