Binance bouwt nieuwe functie gericht op B2B om direct crypto te kopen

Eén van de grootste cryptocurrency exchanges Binance, heeft een nieuwe functionaliteit gebouwd gericht op business-to-business (B2B). Het doel is om verkopers, leveranciers en wallets een ‘koop crypto’ te laten integreren op hun platform. Dit meldde Finance Magnates op 24 juni.

Door de nieuwe integratie genaamd ‘Binance Access’ hebben verkopers en leveranciers de mogelijkheid om hun gebruikers direct crypto te laten kopen via Binance. Dit kunnen ze doen zonder de interface te verlaten. Gebruikers van Binance kunnen hun account simpel koppelen aan de partijen die meedoen. Gebruikers die nog geen account hebben bij Binance, kunnen meteen een binance account aanmaken nadat ze zich hebben aangemeld bij de site van de handelaar.

Binance Access is een standaard-API die beschikbaar is op Binance.com. Het is beschikbaar voor klanten en partners als onderdeel van Binance’s Open Platform-initiatief.

Via de interface kunnen gebruikers direct crypto komen met behulp van hun beschikbare fiat saldo. De door de gebruiker gekochte crypto gaat rechtstreeks naar het Binance-account van de gebruiker om het hoogste beveiligingsniveau te garanderen.

Changpeng Zhao (CZ), Binance-CEO, zei het volgende over de nieuwe functie:

“Binance Access stelt bedrijven in staat een one-stop-uitwisselingsservice te bieden aan hun klanten en gebruikers zonder een exchange te exploiteren.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

“Door andere spelers uit de industrie en bedrijven de tools en diensten te bieden om het ecosysteem op te bouwen, hopen we de toegangsbarrière voor crypto verder te verlagen en meer oplossingen mogelijk te maken om de acceptatie als infrastructuurprovider te stimuleren.”

Verkopers en bedrijven die de Binance Access-oplossing willen integreren, moeten beschikken over een fiat-capaciteit en volledig compliant zijn in de rechtsgebieden die zij bedienen om in aanmerking te komen.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!