Bitcoin halving

Grayscale heeft de afgelopen week $185 miljoen aan BTC gekocht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De populaire cryptocurrency-investeringsmaatschappij die zich richt op instituties, Grayscale Investments, heeft naar verluidt de afgelopen week alleen al 19.879 BTC aan hun Bitcoin Trust toegevoegd. Deze laatste toevoegingen zorgt er voor dat het bedrijf nu ongeveer 400.000 BTC beheert.

Grayscale koopt $185 miljoen aan BTC

De populaire onderzoeker Kevin Rook tweette het volgende:

“Grayscale heeft sinds vorige week 19.879 BTC aan hun Bitcoin Trust toegevoegd (53.588 BTC sinds de halvering).

Bitcoin-miners produceerden sinds vorige week slechts 7.081 BTC (39.544 BTC sinds halvering).

Dit betekent bijna 400.000 BTC onder het beheer van GBTC.”

Volgens de officiële marktprestatiepagina van GBTC is het huidige aantal Bitcoin per aandeel $8,83, terwijl de marktprijs per aandeel momenteel $10,14 bedraagt, wat betekent dat beleggers bereid zijn een premie van bijna 15% te betalen.

Grayscale verkoopt Ethereum voor een premie van 350%

Hoewel de Bitcoin Trust het vlaggenschip van het bedrijf is, koopt Grayscale ook veel Ethereum (ETH) voor de Ethereum Trust van het bedrijf. Zo werd eerder deze maand duidelijk dat beleggers een premie van 750% zouden moeten betalen voor aandelen van Grayscale’s Ethereum Trust.

Hoewel dit ondertussen gedaald is, betalen beleggers nog steeds $98,29 per aandeel, terwijl de gehouden ETH ‘maar’ $21,82 waard is. Dit betekent dat beleggers nog steeds een premie van 350% betalen vergeleken met de normale marktprijs voor ETH.

Grayscale beheert momenteel meer dan $3,7 miljard

In mei plaatsten wij ook een bericht waarin duidelijk werd dat de institutionele interesse in cryptocurrencies flink gestegen was. In het artikel werd duidelijk dat de fondsbeheerder ruim $3,7 miljard aan crypto-activa beheert namens klanten.

Deze laatste update vertegenwoordigde een stijging van $500 miljoen van Grayscale sinds het Q1-rapport dat op 31 maart 2020 werd gepubliceerd. In iets minder dan een jaar tijd heeft Grayscale $1 miljard (37%) toegevoegd aan zijn totaal beheerd vermogen, waarbij het bedrijf in juli 2019 $2,7 miljard rapporteerde.

Grayscale tweette het volgende plaatje:

Snel cryptocurrencies kopen? Doe dat meteen op Binance en meld je dan aan door hieronder te klikken!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op Facebook en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN