789.533 ETH verplaatst die verband houden met PlusToken

Whale Alert, een Twitter-account dat grote crypto-transacties in de gaten houdt en meldt, tweette gisteren dat er meer dan 789.533 ETH verplaatst is die in verband staan met de PlusToken scam.

WhalePanda, crypto-investeerder en analist tweette, het volgende hierover:

“Bijna 790k ETH van de PlusToken scam is verplaatst (ongeveer $188 miljoen).”

Eerdere grote transacties

Het lijkt er op dat de mensen achter PlusToken weer actief bezig zijn met het verkopen van hun munten. Eerder deze week plaatsten wij nog een artikel waarin wij de verplaatsing van meer dan 23,6 miljoen EOS vermeldde. De fondsen waren op het moment van schrijven ongeveer $67 miljoen waard en staan ​​momenteel nog geparkeerd in een onbekende portemonnee, waar (voor deze transactie) maar 350 EOS op stond.

Dit is echter niet de eerste keer dat de markt wakker geschud werd met een enorme transactie van PlusToken. Zo werd op 11 februari 2020 ongeveer $117 miljoen in Bitcoin (BTC) verplaatst.

Een paar dagen later bereikte Bitcoin een hoogtepunt van $10.500 en ging het een neerwaartse trend in, waardoor het bijna 70% van zijn waarde verloor. De koningsmunt kelderde naar een dieptepunt van $3.600, wat één van de grootste crashes in zijn 11-jarige geschiedenis markeerde.

Jullie zijn dus gewaarschuwd.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!