Ethereum koers stijgt aanzienlijk, maar kan het doorzetten?

De Ethereum (ETH) koers heeft sinds de afgelopen dagen de smaak flink te pakken. Zo steeg de prijs in slechts enkele dagen van $196 naar $247, wat een stijging van meer dan 20% is. Deze nieuwste beweging heeft de marktstructuur behoorlijk versterkt. Toch blijft de vraag bestaan of we door zullen stijgen of dat investeerders op het verkeerde been zijn gezet.

Cryptocurrency analist Mohit Sourout, ook bekend als singhsoro, plaatste een grafiek van de Ethereum koers die volgens hem momenteel in een stijgende ‘channel’ zit en de prijs in de aankomende periode aanzienlijk zou kunnen doen laten stijgen.

Vergeleken met het jaarlijkse hoogtepunt van $290 dollar, zijn we goed op weg om deze koers weer te bereiken. Bitcoin zou hier een rol in kunnen spelen als het de psychologische grens van $10.000 breekt en de hele markt hoger zal leiden.

De bekende cryptocurrency analist CryptoMichael zegt dat Ethereum binnenkort was ook erg positief over de Ethereum koers. op 20 mei zei hij het volgende:

“ETH heeft zijn support van $195 omgedraaid en is boven $215 gebroken. Misschien een beetje consolideren, voordat het verder gaat, maar over het algemeen ziet het er prachtig uit. Targets zijn nog steeds $250 en $290.”

Ethereum koers update door BeneluxCrypto

Gisteren plaatsten wij een Ethereum koers update die geschreven is door onze partners van BeneluxCrypto. Ze gaven aan ‘dat de daggrafiek er prachtig uitziet en bullish zijn op de prijs’.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!