Bitcoin fonds

Bitcoin interesse vanuit schrijster J.K. Rowling

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De corona crisis houdt het volk binnen en velen die gebruiken de tijd nuttig om hun kennis te verbreden en andere genres ontdekken, waaronder Bitcoin (BTC) en cryptocurrencies. Op dit moment gaat een tweet viral van de auteur van Harry Potter ,J.K. Rowling, die haar interesse in Bitcoin toont.

J.K. Rowling stelde een vraag over Bitcoin via Twitter. De tweet, met inmiddels meer dan 8.000 likes, heeft veel belangstelling gekregen van verschillende crypto-liefhebbers.

In een Twitter bericht zei ze het volgende:

Ik begrijp niet wat Bitcoin is. Leg het me astublieft uit.

Ook Vitalik Buterin, mede-oprichter van Ethereum (ETH), legde in een notendop uit wat Bitcoin inhoudt. Hij beweerde dat mensen het aantrekkelijk vinden omdat het gedecentraliseerd is en geen centrale autoriteit heeft die het netwerk beheert.

Het is een digitale valuta. Er zijn ~18 miljoen eenheden van. Het wordt nergens door ondersteund en het is waardevol omdat het net zoals verzamelobjecten is. Er is een netwerk van computers (waar iedereen lid van kan worden) dat een gedecentraliseerde wereldwijde Excel-spreadsheet bijhoudt van hoeveel munten elk persoon heeft.

Ondanks de vele reacties met makkelijke en ingewikkelde uitleg hebben het toch een beetje onduidelijk voor J.K. Rowling gemaakt. Ze tweette het volgende:

“Mensen leggen mij nu Bitcoin uit, en eerlijk gezegd zijn het bla bla bla verzamelobjecten (My Little Pony?) Bla bla bla computers (heb je er een) bla bla bla crypto (klinkt eng) bla bla bla begrijp het risico (ik weet het niet ‘t wel),’ tweette Rowling.

Ook de CEO van Tesla, Elon Reeve Musk, kon het niet laten om hierop te reageren:

Daar komt het ongeveer op neer, hoewel de enorme valuta-uitgifte door centrale banken van de overheid heeft voor Bitcoin Internet 👻 geld ervoor gezorgd dat het er in vergelijking solide uit ziet.

Als één van de rijkste auteurs is het interessant om te zien dat Bitcoin haar interesse wekt. Echter is het verder nog allemaal onduidelijk wat Rowling daadwerkelijk van plan is met Bitcoin. Wil ze BTC kopen of is het alleen ter informatie. Wat we laatste tijden wel veel zien, is dat veel mensen alternatieve investeringsproducten zoeken in deze onzekere economische tijd.

Miljardair investeert in Bitcoin

Eerder schreven we al een artikel over miljardair Paul Tudor Jones die aangaf dat dat bijna $100 miljoen van zijn totale vermogen in Bitcoin zit. Dit komt voornamelijk door de Grote Monetaire Inflatie en COVID-19 hem ertoe hebben gezet om van gedachten te veranderen en te investeren in Bitcoin.

Wil je ook handelen in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN