Bitcoin

50% van de gedolven Bitcoins in 2020 zijn gekocht door 2 bedrijven

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

De Bitcoin halvering zit er eindelijk aan te komen (nog maar 6 dagen) en we zien dat het aantal Bitcoin-kopers blijft stijgen in aanloop naar dit evenement. Er is ook te zien dat zowel particuliere investeerders als institutionele investeerders in de koningsmunt aan het stappen zijn.

Het valt echter op dat meer dan de helft van de totale Bitcoins (BTC’s), die dit jaar zijn gedolven, gekocht is door twee grote prominente cryptocurrency-bedrijven. Dit duidt op aantoonbaar meer koopkracht vanuit Bitcoin-kopers.

Zo kochten Grayscale en CashApp meer dan 50% van de totale Bitcoin die in 2020 gedolven is. Dit volgens gegevens die zijn getweet door Alistair Milne, een cryptohandelaar en investeerder. Hij tweette het volgende:

Ondertussen werd ook een soortgelijk rapport gemaakt door Marty Bent, hoofdredacteur van een Bitcoin nieuwsbrief. Bent tweette een grafiek die het groeiende volume van Bitcoin op CashApp liet zien. Bent had op 26 februari al aangegeven dat mensen satoshis aan het sparen zijn op de CashApp met de hashtag “#stackingsats”.

Onder de vele personen die momenteel Bitcoin kopen, is Jason A. Williams, de mede-oprichter van een investeringsbeheerbedrijf dat bekend staat als Morgan Creek Digital. Williams onthulde op Twitter dat hij nu al dagen veel Bitcoin koopt. Hij tweette:

Bovendien heeft de andere oprichter van de investeringsmaatschappij, Anthony Pompliano, onthuld dat zij namens hun klanten meer in Bitcoin hebben geïnvesteerd. Het bedrijf beheert fondsen voor veel institutionele beleggers.

Eerder vandaag plaatsten wij een artikel over het feit dat de zoekopdracht “Bitcoin halving” in Google Trends, in de maand april, flink is gestegen. Het ging in april zelfs zo hard dat de Bitcoin halving op 30 april zijn hoogste piek van dit jaar bereikte van 100 punten.

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens 10% Commission Kickback Rate van ons. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN