Bitcoin koers

Bitcoin zal richting de $20.000 stijgen volgens mede-oprichter van Morgan Creek

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Jason Willems, mede-oprichter van Morgan Creek, suggereert dat Bitcoin (BTC) in september weer richting het hoogste punt van $20.000 zal stijgen. Dit betekent dat Bitcoin vanaf zijn huidige prijs keer 3 zou stijgen om nieuwe recordhoogtes te bereiken.

Door het coronavirus zijn de meeste bedrijven wereldwijd momenteel gesloten. Er zijn al miljoenen mensen ontslagen en nog meer mensen zullen er rekening mee houden dat hun dit ook kan overkomen. Onder deze omstandigheden is het moeilijk voor te stellen dat geld de Bitcoin-markt in zal stromen. Het is daarom ook een zeer gewaagde voorspelling.

Jason Williams van Morgan Creek gelooft zelf wel eerst dat de Bitcoin prijs zal dalen voor de halvering. Hij zei het volgende in een tweet:

Algemeen directeur van crypto platform Amulet, Marouane Garcon, legde in een interview met Forbes uit dat veel mensen zich nog in een fase bevinden waarin ze Bitcoin willen uitproberen. Veel mensen weten niet zeker wat ze van BTC moeten denken en zien het daarom nog steeds als een relatief experimenteel hulpmiddel in de financiële wereld.

Garcon zei:

Ik denk dat mensen dekking zoeken voor wat ze denken dat er op de traditionele markten gaat gebeuren. De krantenkoppen worden met de dag enger, dus mensen proberen uit te zoeken waar ze terecht kunnen voor bescherming. Ik weet niet of Bitcoin de veiligste plek is, maar veel mensen willen het proberen.”

Eerder schreven wij al een artikel waarin te lezen was hoe positief respondenten reageren op de vraag of Bitcoin in 2020 een nieuwe recordhoogte zou kunnen bereiken. Het antwoord lees je hier!

Wil je traden in cryptocurrencies zoals Bitcoin, maar heb je nog geen account op Binance? Meld je dan aan door hieronder te klikken!

Je krijgt ook nog eens een Commission Kickback Rate van ons van 10%. 🚀

Binance

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN