Bitcoin prijs zal in 2020 de $22K overtreffen volgens respondenten

Volgens een enquête die door Kraken is gehouden zijn respondenten erg bullish op Bitcoin (BTC). Ze suggereren dat de Bitcoin prijs dit jaar een nieuwe recordhoogte zou kunnen bereiken. Ook geloven ze dat Ethereum (ETH) meer dan 6x zou kunnen stijgen. Dit meldde Kraken in een blogbericht.

Het Kraken team van interne onderzoeksexperts, ondervroeg in januari wereldwijd 400 klanten om hun gevoelens en verwachtingen voor crypto in 2020 te peilen.

Bitcoin prijs voorspellingen

In de enquête werd de respondenten gevraagd naar hun Bitcoin prijsdoel voor 2020. De gevoelens en voorspellingen waren erg verschillend. Echter zien we hieronder op de afbeelding dat de meeste stemmen zich tussen de $15.000 en $25.000 bevinden.

Ethereum prijsvoorspellingen

Ook werden de respondenten gevraagd naar hun Ethereum prijsdoel voor 2020. De gevoelens en voorspellingen waren ook bij ETH erg verschillend. Echter zien we hieronder op de afbeelding dat de meeste stemmen zich tussen de $100 en $1.000 bevinden.

Uit het onderzoek blijkt dat de respondenten verwachten dat de Bitcoin prijs op enig moment in het jaar zal stijgen naar $22.866 per munt. De respondenten voorspellen ook dat de prijs van Ethereum $810 zal bereiken. Echter zal Ethereum zijn in 2020 niet overtreffen.

Prijsdoelen voor Bitcoin en Ethereum 2020 (Bron: Kraken)

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!