Bitcoin

Bitcoin (BTC) is ‘waardeloos’ volgens John McAfee

John McAfee, oprichter van het computer- en netwerkbeveiligingsbedrijf McAfee, heeft gisteren weer opmerkend over Bitcoin (BTC) gesproken. Dit nadat een Twitter-gebruiker hem erop wees dat de belangrijkste reden waarom McAfee een enorme Twitter-aanhang heeft, te wijten is aan Bitcoin.

Hij was het daar echter niet mee eens. Hij gaf aan dat de grootste cryptocurrency waardeloos is. Als antwoord zei hij letterlijk:

BTC is waardeloos.”

Alhoewel hij meer dan 1 miljoen Twitter-volgers heeft, gelooft hij nog steeds dat BTC niets met zijn fans te maken heeft. Terwijl hij eerst nog zo positief over Bitcoin was en zelfs speculeerde dat BTC de $1 miljoen dollar zou behalen. Hij beloofde zelfs zijn eigen geslachtsdeel te eten op televisie als dit niet zou gebeuren. Echter lijkt zijn mening helemaal te zijn veranderd.

Doelwit op andere cryptocurrencies

John McAfee lijkt duidelijk zijn pijlen op andere cryptocurrencies te hebben gericht. Gisteren reageerde hij dat privacymunten zoals Monero en stablecoins binnenkort de belangrijkste cryptocurrencies zullen zijn.

McAfee merkte verder op dat het heel gemakkelijk is om dingen zoals hotels, huizen, eten en nog veel meer te kopen met Monero, Ethereum of DAI.

Het wordt veel gebruikt door tienduizenden van ons die geen banken, creditcards of papiergeld meer gebruiken. Er is niets dat je nodig hebt dat niet via DAI, Monero of Ethereum kan worden gekocht.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN