Fidelity Digital Asset

Fidelity Digital Asset breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk

De cryptocurrency tak van Fidelity Investments, de Fidelity Digital Asset, breidt uit naar het Verenigd Koninkrijk. Het doel is om cryptocurrency-diensten aan Europese klanten te verkopen. Dit meldde Financial News in een nieuwsbericht.

Door de uitbreiding naar het VK krijgen Europese bedrijven, waaronder hedgefondsen, toegang tot de crypto-activadiensten van Fidelity. Het bedrijf heeft op dit moment geen extra wettelijke vergunningen en aanvullende goedkeuringen nodig.

Fidelity Digital Assets CEO Michael O’Reilly zei het volgende tegen Financial News:

“Uiteraard zullen we ervoor zorgen dat we voldoen aan alle VK of andere vereiste licenties, maar op dit moment begrijpen we dat we hiervoor geen aanvullende licenties nodig hebben in het VK.”

Hij voegde eraan toe:

Londen is de juiste basis voor de Europese arm van Fidelity Digital Assets, ondanks de dreigende onzekerheid van Brexit. Zowel de fintech- als cryptogemeenschappen in Londen zijn sterk en dat blijkt uit wat we hebben gezien in de vraag van klanten of verzoeken van klanten. Fidelity zal ook naar uitbreidingsmogelijkheden kijken voor in Azië.”

Voorlopig biedt Fidelity alleen ondersteuning voor investeerders in Bitcoin (BTC). Ze hopen in 2020 ook andere digitale activa te kunnen ondersteunen.

Eerder schreven we al artikelen over Fidelity. Lees hieronder welke artikelen dit zijn:

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN