Ethereum koers analyse

Ripple (XRP) koers update door CryptoRob (10-11)

Vandaag hebben we weer een gloednieuwe altcoin update voor jullie klaarstaan! Dit keer gaan we Ripple (XRP) bekijken.

Ripple (XRP)/Bitcoin (BTC) 2D Chart

Ripple
Bron: Tradingview

XRP heeft sinds de vorige analyse een mooie uptrend laten zien. Zoals je op de chart ziet is hij teruggevallen en heeft XRP nu twee keer een support getest die hij ook echt moet zien te houden. Als deze support waar XRP nu in zit niet houdt, dan zie ik XRP verder omlaag zakken en zie ik XRP gemakkelijk nieuwe lows maken op zijn BTC pair.

Mochten we hier sideways gaan en omhoog krabbelen, dan is dit bullish voor XRP. Dit houdt in dat XRP een belangrijke resistance in support heeft geflipt. Op de chart zie je een belangrijke support wat nu een sterke resistance is voor XRP. Als we dit niveau bereiken verwacht ik zeker een rejection. Ik zou hier dus zeker winst nemen als je long zit op XRP.

Hieronder de ingezoomde afbeelding waar heel duidelijk te zien is dat XRP telkens probeert door deze zone heen te wicken. Maar wat telkens weer opgekocht wordt omdat het probeert in support te flippen.

Bron: Tradingview

XRP/USD chart

Bron: Tradingview

Op de XRP/USD chart is er sinds de vorige analyse niks veranderd. Nog steeds aan het rangen tussen de 20 en 30 dollarcent. Als XRP in zijn BTC pair omhoog krabbelt en het liefst ook BTC omhoog gaat kan XRP beginnen aan een nieuwe cycle. Tot die tijd dus sideways in deze range.

Telegram

Vond je deze analyse nou ook zo top en wil je op de hoogte blijven van alle analyses die Cryptorob maakt? Join dan meteen zijn telegram kanaal door hier te klikken!

Ben je benieuwd naar het laatste crypto nieuws uit de Benelux? Klik dan hier! Je kunt ons ook volgen op Telegram.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN